close

Sarbatoarea Pastelui e la doar o saptamana distanta de la data scrierii acestui articol, astfel ca ne-am gandit sa impartasim cu voi cateva idei de decoratiuni pentru masa de Paste. Stim ca multa lume prefera o masa traditionala imbelsugata, pe care chiar nu e loc de decoratiuni; totusi, daca va uitati peste pozele de mai jos, veti vedea ca multe dintre ideile prezentate nici macar nu necesita pregatiri speciale, ci doar o abordare diferita, dar care poate schimba total aspectul mesei de Paste.

masa de paste 8
In masura in care acest lucru este posibil, amenajarea unei mese pentru copii poate degaja astfel masa principala, si implicit, se poate crea loc pentru folosirea unor decoratiuni. Daca acest lucru nu este posibil, atunci se poate opta macar pentru crearea unui “stand” cu dulciuri intr-un colt al casei, de unde oricine se poate infrupta atunci cand doreste. Ganditi-va, daca vreti, la un bufet suedez, dar cu dulciuri si nu neaparat cu mancare. E o solutie buna, care permite tuturor oaspetilor sa admire maiestria prajiturilor voastre.

masa de paste 7
masa de paste 6

masa de paste 5
masa de paste 4
masa de paste 3
Nu va fie frica sa experimentati diferite aranjamente sau culori, chiar daca ele nu fac parte din culorile traditionale asociate Pastelui. In fond, Pastele e o sarbatoare si nu un canon, astfel ca puteti sa va aranjati casa dupa bunul plac. Eventual, puteti incerca solutia propusa in poza de mai jos, anume colorarea oualelor in culori sidefii, turcoaz, aurii, preferabil in 2 culori complementare.

masa de paste 2
masa de paste
Nu in ultimul rand, nu uitati de flori. Lalelele sunt potrivite pentru aceasta sarbatoare, intrucat arata bine, sunt destul de ieftine si nici nu emana un miros strident. Alaturi de oua, ele vor fi o pata de culoare in peisajul general al camerei, cu atat mai mult cu cat ouale nu vor fi colorate in traditionalul rosu, ci in culori sidefii, complementare cu galbenul lalelelor.

Tags : decoratiunimasa de paste

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.