close
Mobila

Balustrade de sticla – cat de mult pot ele influenta design-ul unei case?

Indiferent ca vorbim de balustrade de sticla sau de ferestre, trebuie sa recunoastem ca sticla ca material este foarte versatila, motiv pentru care a inceput sa fie din ce in ce mai folosita, atat pentru pereti, cat si pentru diferite decoratiuni in case. Astazi vorbim despre balustrade de sticla si despre cum anume modifica ele design-ul caselor.

balustrada de sticla 15

balustrada de sticla 14

balustrada de sticla 13

balustrada de sticla 12

balustrada de sticla 11

balustrada de sticla 10

balustrada de sticla 9

balustrada de sticla 8

balustrada de sticla 7

balustrada de sticla 6

balustrada de sticla 5

balustrada de sticla 4

balustrada de sticla 3

balustrada de sticla 2

balustrada de sticla
Prin natura ei, stica inseamna automat transparenta si lumina. De aceea, cei care opteaza pentru un astfel de material in casele lor se orienteaza adesea catre camere luminoase.
Folosita pe interior, sticla poate crea un excelent balcon, cu o priveliste mult mai buna, iar pe interior, folosita pentru balustrade, ea poate crea senzatia de plutire, care poate fi cu greu reprodusa folosind numai materialele clasice.

Un alt mare avantaj al sticlei e faptul ca poate fi usor curatata si nici nu se deterioreaza in timp. Un strat relativ glos e si destul de rezistent, astfel ca poate sustine mai multe sute de kilograme in situatiile de urgenta, insa ceea ce e esential, e faptul ca o balustrada de sticla sclipitoare poate lumina foarte bine casa, indiferent de culoarea peretilor.

Aruncati numai o privire la pozele de mai sus. Observati cum toate detaliile se vad mult mai bine si cum decoratiunile nu mai sunt acum mascate de bare de inox sau de lemn? Acesta e motivul principal pentru care din ce in ce mai multa lume apeleaza la acest material atat pentru interioare, cat si pentru exterioare, lucru pe care de altfel, vi-l recomandam calduros si voua.

Tags : balustrade de sticla

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.