close

Daca locuiti la casa si aveti o curte spatioasa, atunci va puteti amenaja cu usurinta un spatiu pentru gratar. Astfel, nu dor ca veti scapa de acele gratare pe roti, dar veti avea propriul spatiu, unde va puteti relaxa intr-o zi de duminica si unde va puteti chema prietenii la o masa intr-un cadru elegant si frumos amenajat. Inspirati-va din designul American si create-va un loc pentru gratar personalizat, dotat cu semineu si mobila de exterior. Va fi o adevarata incantare!

b2

1000092_682782841748194_601203245_n

AAA-Landscape-BBQ-FINE-magazine

b1

built-in-BBQ-designs2

b3

Daca va surade idea, trebuie sa stiti ca un spatiu pentru gratar frumos amenajat se pliaza pe o multitudine de evenimente: petreceri cu prietenii, mese in familie, aniversarea celor mici, reuniuni sau sarbatorirea unui meci castigat. Si, de ce nu, poate fi locul unei seri romantic in doi, cu cina la lumina lumanarilor si a semineului.

Unul dintre cele mai importante aspect pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand va amenajati spatial pentru gratar este alegerea si decorarea mesei. Aceasta are un rol foarte important, intrucat atat dumneavoastra, cat si invitatii, veti petrece mult timp mancand sau pur si simplu veti sta la masa la povesti sau la un pahar de vin.

Alegeti o masa nici prea mica, nici prea mare, ci sa aiba o dimensiune potrivita pentru a va aseza invitatii. Decorati-o cu o fata de masa, pentru a-I da un aspect festiv. Aceasta poate fi simpla, cu franjuri sau cu diferite imprimeuri si motive care va plac. Daca masa este din lemn, nu o acoperiti complet, ci lasati sa se vada portiuni de lemn, pentru un aspect rustic.

Luati in considerare lumina pentru spatial de gratar, daca vreti sa va chemati prietenii la o petrecere nocturna. Pentru o atmosfera primitoare, va recomandam luminite mici dispuse de-a lungul potecii pana la gratar. Felinarele de gradina sunt, de asemenea, o idee grozava. Nu doar ca vor lumina zona, dar vor arata si foarte frumos.

In sfarsit, tema aleasa este foarte importanta. Ganditi-va ce culori vreti sa folositi in amenajarea spatiului pentru gratar, ce tip de mobilier, cum veti plasa semineul si ce piese vor fi atractia principala. De asemenea, daca aveti mai multe mese, decorate-le in culori diferite. Alegeti scaune care sa urmeze tema principala. Daca aveti copaci in jurul spatiului pentru gratar, cateva luminite mici agitate pe crengi vor anima locul.

Tags : amenajarecurtegratarspatiu

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.