close

Dulapurile de bucararie au un rol esential in decorarea acestei incaperi. Va vor ajuta ca creati cele mai bune spatii de depozitare si totul sa fie ascuns in spatele usilor. Puteti incorpora foarte usor masina de spalat, frigiderul sau cuptorul in mobila de bucatarie. La fel ca toate celelalte, si acestea vor fi mascate. Sunt foarte utile acestea daca bucataria este si camera de primire a oaspetilor. Veti reusi sa  creati o atmosfera calda si detasata de tot ceea ce inseamna gatit si timp petrecut aici. In continuare va vom arata cateva modele de dulapuri de bucatarie ce sparam sa va rapeasca privirile:mobila bucatarie 7

mobila bucatarie1

mobila bucatarie2

mobila bucatarie3

mobila bucatarie4

mobila bucatarie5

mobila bucatarie8

mobila bucatarie9

Din multitudinea de spatii pe care trebuie sa le contina dulapurile de bucatarie le enumeram: spatiu pentru tacamuri, vesela, oale, condimente si alte alimente pentru gatit. Probabil spatiile pentru depozitarea alimentelor pe categorii trebuie sa fie cele mai ample. Designerii au conceput acele sertare verticale pe roti ideale pentru depozitarea sticlelor. Sunt foarte udor de accesat si veti avea uleiul sau otetul mereu la indemana.

Inclusiv cosul de gunoi poate fi ascuns in masca chiuvetei. Va recomandam sa le folositi pe cele monatate pe usa mobilei de chiuveta. Asa veti deschide usa si veti putea arunca totul mai repede fara sa murdariti sau sa scapati resturile pe langa.

Oricum in momentul in care alegeti mobila de bucatarie, gospodina casei trebuie sa decida de cat spatiu are nevoie si cat timp isi petrece aici! Daca este o persoana pasionata de gatit cu siguranta v-a avea nevoie de cat mai multe spatii pentru toate vasele de gatit si feluritele ingrediente. Daca e o bucatarie pentru o casa de adolescenti aceasta v-a fi mai minimalista pentru ca ei nu isi petrec atat de mult timp aici.

Asa ca alegeti-va o mobila in functie de nevoile voastre si ce inseamna functionalitatea unei bucatarii pentru voi!

Tags : bucatariecasadesign bucatariedulap bucatariemobila bucatariemobila ieftinaredecorare casa

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.