close

Inainte de toate, dorim sa va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi in numar atat de mare, in crestere de la o zi la alta, si ca sunteti atat de activi pe retelele noastre de socializare, in special pe pagina noastra de Facebook. Ne-am gandit sa va rasplatim fidelitatea intr-un mod original care are legatura cu dorinta noastra de a sharui cu voi cele mai multe si bune variante de design interior si exterior pentru locuinta voastra.

freshhome507Pentru ca am primit foarte multe solicitari de la voi, in care ne cereti sfaturi cum sa va re/decorati camera copilului, sufrageria, bucataria sau ce tip de obiecte decorative se potrivesc in dormitor, am decis ca, incepand de astazi, sa va oferim consultanta specializata in materie de design, GRATUIT.  Pentru asta am apelat la prietenii nostri de la Atelier 507 care ne vor ajuta sa oferim cele mai bune solutii cititorilor, exclusiv pe site-ul freshhome.ro

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va lasati comentariile in partea de jos a articolelor noastre cu intrebari legate de amenajarea sau re/decorarea apartamentului/ casei  sau orice altceva legat de design interior si arhitectura si veti primi in scris un raspuns de la designerii si arhitectii de la Atelierul 507, in maxim 24 de ore !

consultanta-design-interior-freshhome (5)

Fresh Home si Atelier 507 isi doresc sa va ajute in re/amenajarea casei cu solutii inedite si practice. In plus pentru toti cititorii site-ului www.freshhome.ro si abonatilor paginii noastre de Facebook, Atelier 507 ofera preturi promotionale pentru proiectele de design interior si arhitectura pe care alegeti sa le faceti prin intermediul lor.  Din partea noastra au o recomandare calduroasa, am mai scris despre ei aici si am vazut ce pot face, ceea ce puteti vedea si voi in imaginile de mai jos si in portofoliul lor ! Tot ceea ce trebuie sa faceti, daca alegeti sa faceti un proiect cu ei , este sa le spuneti ca sunteti cititorii nostrii si primiti discountul fresh !

consultanta-design-interior-freshhome (2)

consultanta-design-interior-freshhome (3)

Cateva exemple de servicii de amenajare interioara ce pot fi solicitate prin intermediul casutei de comentarii din josul paginii :

– alegerea culorilor pentru fiecare camera in parte si felul in care acestea pot fi combinate;

– ce tip de faianta/gresie/ parchet trebuie sa folositi in casa;

– ce tip de perdele/draperii se potrivesc cu decorul existent intr-o incapere;

– alegerea obiectelor decorative care vor reusi sa puna in evidenta frumusetea amenajarii interioare etc.

– sfaturi de asezare/ culori pentru camera copiilor

– ce tehnologie sa nu uitati sa includeti in amenajarea spatiului dvs;

– care e procedura si cat timp dureaza sa finalizati o lucrare in casa;

– etc etc etc etc 🙂

consultanta-design-interior-freshhome (1)

consultanta-design-interior-freshhome (4)

Si acum.. spor la re/decorare !

Tags : bai modernebucatarie micabucatarii moderneconsultanta designdormitoare adolescentiidei bucatarieidei dormitormobila bucatarie covoare 3 drenovare baiesfaturi decoratiuni interioare

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.