close

Fiecare din voi cu siguranta isi doreste o casa cu o bucatarie imensa pentru a va putea desfasura in liniste si sa puteti echipa incaperea cu toate cele necesare. Din pacate in apartamente nu avem mereu noroc sa beneficiem de un astfel de spatiu. Ne permitem sa spunem ca este un lux pe care nu avem ocazia da ni-l permitem cu totii. Chiar daca locuiti intr-un apartament sau garsoniera cu o bucatarie mica exista cateva modalitati de a o face sa para mai mare.

Un prim sfat ar fi sa incercati sa folositi pentru mobilier culorii cat mai deschise si cat mai vii. Ele va vor ajuta sa oferiti luminozitate spatiului. Printre cele mai potrivite nuante se numara: albul, galbenul, albastrul deschis sau chiar si rozul. Sunt culori puternice care vor reusi sa creeze iluzia de spatiu mai mare.

Un al doilea aspect foarte important este lumina. Daca aveti o fereastra destul de mare nu incercati sa o ascundeti si profitati de lumina naturala. Pentru perioada noptii montati-va sisteme de iluminat cu o intensitate cat mai mare. Indiferent ca este zi sau noapte in bucatarie trebuie sa fie mereu foarte multa lumina. Puteti accesoriza dulapurile de bucatarie cu spoturi, dar aveti grija sa nu fie foarte foarte multe pentru ca puteti sa dati in kitch.

 idei-decorare-bucatarie-mica (1)

idei-decorare-bucatarie-mica (2)

idei-decorare-bucatarie-mica (3)

idei-decorare-bucatarie-mica (4)

idei-decorare-bucatarie-mica (5)

idei-decorare-bucatarie-mica (6)

BXP53680

In ultimul rand trebuie sa va alegeti dulapuri cu spatii foarte utile si care sa mascheze tot ceea ce depozitati. Aparatura electrocasnica care va fi expusa va fi cea indispensabila, nimic mai mult pentru a nu aglomera spatiul. Celelalate aparate care sunt folosite mai rar le puteti depozita in cutii intr-un dulap.

Trebuie sa incercati ca tot decorul sa fie cat mai compact pentru ca astfel spatiul va parea aerisit si va conferi o stare de confort.  De exemplu chiuveta poate fi una mai mica si in magazinele specializate se gasesc foarte multe modele pentru toate gusturile.

Tot ce trebuie sa mai faceti acum este sa incepeti sa va alegeti culorile, mobilierul si sa incepeti sa eficientizati intreg spatiul din bucataria voastra! Fresh Home va sustine in tot ceea ce faceti!

Tags : bucatarie micadesign bucatarie micaidei decorare bucatarie micamobila bucatarie mica

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.