close

Suntem in luna cea mai frumoasa a anului. Luna in care toti ne amintim ca trebuie sa fim mai buni, mai darnici cu cei din jur si mai recunoscatori fata de tot ceea ce avem. O perioada a cadourilor, decoratiunilor si a celor mai frumoase colinde. Daca stati la casa cu siguranta va doriti sa o faceti sa straluceasca in aceasta perioada, sa fie cea mai frumoasa din imprejurimi. Special pentru voi am conceput un post cu idei de lumini care sa va ajute sa impodobiti casa la exterior.

In primul rand trebuie sa va stabiliti bugetul pentru va trebui sa investiti ceva in toate luminile exterioare ce vor imbraca casa. Pe langa luminite puteti alege sa folositi tot felul de decoratiuni: de la globulete la Mos Craciuni si oameni de zapada din plastic. Pentru ca intreg decorul sa fie complet puteti sa amenajati bradul in curte. Astfel va veti permite sa aveti unul cat mai mare pe care sa il imbracati cat mai frumos posibil.  Fiecare pom din curte ar trebui si el la randul lui sa fie imbracat in luminite.

Iar aleea principala care reprezinta drumul de la poarta pana la intrarea in casa trebuie sa fie cea mai decorata. Este cea mai accesata zona din jurul casei si trebuie principalul punct de atractie. De altfel fatada conteaza cel mai mult. In general in momentul in care alegeti luminile trebuie sa va creati propriul univers si sa fie totul in ton cu simtirile voastre.

Acum va lasam in compania unor case imbracate intr-un mod inedit in luminile iernii care reusesc sa ne introduca in spiritul sarbatorilor:

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (1)

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (2)

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (3)

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (4)

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (5)

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (6)

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (7)

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (8)

Beautiful Christmas lights display.

decoratiuni-casa-exterior-craciun-freshhome (10)

Tags : decoratiuni sarbatori

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.