close
Baie

Cum decorati o baie mica?

Schimbarea locuintei, mai ales atunci cand e vorba de achizitionarea unui apartament mai mic, atrage intotdeauna avantaje si dezavantaje. De exemplu, multe dintre locuintele din blocurile noi au bai mici, in mare parte din cauza dorintei constructorilor de a mentine costurile cat mai mici. Totusi, asta nu inseamna decat probleme pentru viitorii cumparatori/chiriasi, intrucat ei sunt pusi in fata faptului implinit (o baie mica cu dotari standard), fiind nevoiti sa faca de unii singuri schimbarile de decor de care au nevoie.
Asadar, cum decorati o baie mica?

baie mica 20

baie mica 19

baie mica 18

baie mica 17

baie mica 16

baie mica 15

baie mica 14

baie mica 13

baie mica 12

baie mica 11

baie mica 10

baie mica 9

baie mica 8

baie mica 7

baie mica 6

baie mica 5

baie mica 4

baie mica 3

baie mica

baie mica 2
Prima si cea mai eleganta metoda de a decora cu gust, dar si de a obtine mai mult spatiu, este inlocuirea vanei cu o cabina de dus, care nu intotdeauna trebuie sa fie una din comert. Placarea peretilor cu gresie (cu modele alese, bineinteles, dupa preferinte) si instalarea unei usi etanse glisante in unul dintre capetele extreme ale baii (sau oriunde spatiul o permite) este o solutie ieftina, eleganta, si foarte important, salvatoare de spatiu.

Practic, intregul decor al baii, indiferent ca vorbim de o baie mica sau mare, depinde de spatiul disponibil. In conditiile in care spatiul utilizabil este mic, atunci poate ca o solutie buna este sa renuntati la accesorii si ornamente si sa va concentrati mai mult pe functionalitate. Sigur, un ghiveci cu flori isi poate gasi locul, la fel si un tablou (luati in calcul, totusi, efectul aburilor asupra pozelor si picturilor), insa totul trebuie facut cu moderatie.

Exceptie de la regula de mai sus fac baile care respecta stilul general al casei. Totusi, ele arareori au dimensiuni mici, motiv pentru care le vom discuta intr-un articol separat.

Tags : baie mica

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.