close

Casele moderne si spatiile cat mai pretentios amenajate sunt din ce in ce mai des intalnite in zilele noastre. Foarte multi dintre noi investim o buna parte din bani in amenajarea casei in care locuim. Ne dorim ca totul sa fie la indemana si sa avem absolut toate facilitatile de care avem nevoie si nu numai. Astazi va vom vom arata un apartament cochet ce apartine unui cuplu casatorit destul de recent si cu copil. Vom admira impreuna felul cum au transformat camera copilului si cum au lasat prin toata casa spatii suficient de mari pentru joaca acestuia.

Fiecare metru din casa a fost folosit util si au reusit sa creeze un spatiu elegant. Daca tot am mentionat existenta unuo copil trebuie sa specificam ca spatiul lui este extrem de curat, ordonat si emana un sentiment de veselie incredibil. Tot decorul casei este ca o linie continua, fiecare element in completeaza pe celalalt si astfel s-a format o continuitate a spatiului.

idei-redecorare-apartament (14)

idei-redecorare-apartament (13)

idei-redecorare-apartament (12)

idei-redecorare-apartament (1)

idei-redecorare-apartament (11)

idei-redecorare-apartament (10)

idei-redecorare-apartament (9)

idei-redecorare-apartament (7)

idei-redecorare-apartament (6)

idei-redecorare-apartament (5)

idei-redecorare-apartament (8)

idei-redecorare-apartament (4)

idei-redecorare-apartament (3)

idei-redecorare-apartament (2)

Desi apartamentul nu are o suprafata extraordinar de mare, felul in care a fost conceput redesignul ii da o senzatie de spatiu aerisit si suficient de spatios. Camera de zi, bucataria si zona de servit masa sunt concepute ca un intreg. Ele comunica una cu cealalta si au ca extensie balconul destul de mare. Cele 3 incaperi sunt decorate cu mobilier din lemn, rafturi de dimensiuni diferite.

Astfel se aduce un pic de neuniformitate si se mentine o atmosfera cald prin intermediul lemnului si culorilor folosite. Si pentru ca a atmosfera sa fie feerica in intregime s-au folosit lumini indraznete deasupra mesei si spoturi in tavan in restul casei.
De asemenea este amenajat si un spatiu de lucru cu scaune si care se afla langa bucatarie. Acesta este decorat cu multe rafturi care oferta foarte multe locuri de depozitare a diferitelor obiecte. Zona de luat masa este separata de living prin intermediul unor usi glisate care stau mai tot timpul deschise si ajuta la marirea spatiului.

Dormitorul parintilor este foarte simplu si cochet. Si pe cat de simplu acesta este se continua cu o baie superba si cocheta, imbracata de sus pana jos in gresie si faianta lucitoare in nuante de gri inchis.

Este o un apartament care poate fi indragit de persoanele de toate varstele. El este destul de minimalist si are decoruri care vor fi mereu in pas cu moda. Sa nu uitam ca simplitatea va ramane mereu in trend si se poate adapta fiecarei persoanalitati in parte.

Tags : apartament de luxcamera copiluluidesign apartamentdormitorllocuinta de luxmobilapat matrimonialredecorare apartament

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.