close

In ultima vreme am putut observa prin revistele specializate de mobila si decoratiuni obiecte cat mai diversificati si mai viu colorate. Am inceput sa inlocuim clasica mobila maro sau neagra din casa cu unele pline de culoare si veselie. Se schimba atmosfera unei camere si ii incurajeaza pe toti sa isi petreaca cat mai mult timp aici. Una din culorile cele mai frecvente in ultima vreme este albastrul in toate nuantele lui, mai ales cel turcoaz. Este o culoare linisitoare, dar si electrizanta in acelasi timp. Desi pentru multi ea este foarte potrivita pentru a redecora si imbraca o baie sau o camera de copii, designerii au reusit sa ii dea mai multe functionalitati. Astfel o pata de culoare nevinovata se poate incadra in fiecare colt al casei. Plus ca daca va doriti o casa in stil contemporan sau vintage se potriveste extraodinar de bine. In trecut am vazut prin anticariate ca se folosea aceasta culoare. De aici ne putem da seama ca nu se demodeaza niciodata, ea doar se adapteaza la cerintele vremii si isi mentine suprematia fata de celelalte culori. In continuare va vom arata cateva imagini ce pun intr-o luminca pozitiva aceasta culoare si va indeamna sa o alegeti in viitorul apropriat pentru redecorarea casei:
idei-mobila-apartament (1)

idei-mobila-apartament (2)

idei-mobila-apartament (3)

idei-mobila-apartament (4)

idei-mobila-apartament (5)

idei-mobila-apartament (6)

idei-mobila-apartament (7)

idei-mobila-apartament (8)

idei-mobila-apartament (9)

idei-mobila-apartament (10)

Specialistii afirma ca albastrul are o serie de efecte asupra organismului care ajuta la influentarea psihicului unei persoane. Este o culoare rece, odihnitoare si linistitoare care va indeamna sa fiti mereu calmi si sa va reveniti dintr-o pasa proasta. Ea se foloseste destul de des in camera copiilor pentru ca predispune omul la o liniste interioara. In acelasi timp emana concentrare, seriozitate.

Un mobilier albastru va poate ajuta sa evadati putin din cotidian, sa depasiti limitele normalului si sa faceti o calatorie in spatiul mintii voastre.

Orice accesoriu, chiar poate doar un covor albastru in camera ii va schimba aspectul. Putem spune, si sparam sa nu gresim, ca este o culoare tropicala. Ganditi-va la nuanta oceanului din celebrele poze cu plajele din Hawaii. Daca aveti sansa va indemnam sa nu o ratati, si aduceti acasa putin din acel iz romantic si exclusivist. Pe cat de frumoasa si de plin de viata este albastrul intr-o camera pe atat este si pretentios. Daca mobila este dintr-un material lucios se va vedea absolut orice urma de praf ba chiar v-a fi evidentiata. Asa ca incercati sa mergeti pe un material mat.

Fresh Home va indeamna sa visati la o casa plina de culoare cu o veselie debordanta!

Tags : amenajarebiroubucatariecamera de zidesign dormitorexteriorgradinaideiidei decorinspiratie sufragerielivinglocuintamobilamobila bucatariemobila dormitormobila ieftinamobila sufragerieMobilierperetiresedintasufragerievila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.