close

Va prezentam o casa pe plaja tip cutie la exterior cu o arhitectura spectaculoasa din Long Island. Este construita pe 2 etaje, cu geamuri imense care permit sa fie admirat oceanul chiar si din bucatarie. O data patrunsi in aceasta minune arhitecturala va garantam ca nu veti mai dori sa plecati.  Interiorul este din sticla si lemn care parca isi unesc proprietatile si ofera linii simetrice si vederi impresionante catre Oceanul Atalntic. Felul in care sunt proiectate ferestrele va ajuta sa admirati natura in intreaga ei splendoare. Interiorul este spatios, cu treceri largi dintr-o camera in alta. Totul aici este la superlativ, camere inalte si cu sisteme de iluminat cu o lumina calda dornice sa va simtiti ca in paradis.
casa plaja1

casa plaja2

casa plaja3

casa plaja4

Peretii interiori din au usi mari din sticla si toate camerele au vedere catre litoral. De exemplu pe veranda este montat un tub solar care permite sa fie luminat dormitorul matrimonial situat in vecinatatea acesteia. Astfel dormitorul este luminat natural ziua, cat si noaptea cand se pot admira stelele de pe cer.
Casa per total, desi este incredibila, are un stil simplist. Probabil ca de aceea arata asa spctaculos. Este frumoasa si simpla precum plaja si oceanul care o inconjoara.

In camera copiilor au fost montate paturi supraetajate duble. Lenjeria paturilor mentin tema marina, ea fiind in dungi si le poate crea celor mici acea lume de povesti cu marinari, pirati si comori ascunse.
casa plaja5

Camera de zi are un sistem de iluminat montat pe tavan care imita o pista de aeroport in timpul noptii. Si aici a fost acel concept deschis cu pereti din sticla care va introduce inca o data in uniunea interiorului cu exteriorul. Cel mai frumos detaliu adus aici este un telescop care va permite sa admirati stelele cat mai aproape si sa studiati putin astrologia.

casa plaja6

Bucataria are o trecere usoara din camera de zi prin intermediul unui bar. Liniile netede si mobila simpla, in culoarea lemnului este pastrata si aici. Inclusiv de aici este vedere catre plaja prin intermediul unor ferestre mai mici plasate la nivelul ochilor unei persoane de inaltime medie.

casa plaja7

Pe acoperisul casei a fost amenajata o terasa care ofera imagini magnifice de jur imprejurul plajei. Au fost asezate sezlonguri albe pe care va puteti aseza si sa simtiti briza oceanului la orice ora a zilei. De altfel exista si un semineu din otel care ofera o sursa de caldura pentru acele seri mai reci sub cerul instelat.

casa plaja8

Este o casa stralucitoare si noaptea prin intermediul sistemelor de iluminat din interior care pot fi admirate de afara prin intermediul peretilor de sticla. Este construita pe dune de nisip parca special pentru toti aceea care iubesc plajele, marea sau oceanul. Este ideala pentru acele momente in care va doriti sa fiti doar voi si marea, sa va simtiti liberi macar pentru o zi si sa stati sa visati fara limite sau bariere!

casa plaja9

Fresh Home va rasfata simturile si va indeamna sa visati!

Tags : apartamentcasa pe plajadecor bucatariedesign decor casamobila bucatareiemobila copiimobila dormitormobila dormitor copiiproiect casasisteme de iluminatvila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.