close

Resedinta Kiawah Island este o super proprietate localizata undeva in statul american Carolina de Sud, care a fost prezentata in mai toate publicatiile de top de arhitectura si design, dar nu numai. Cu aparitii in WSJ (Wall Street Journal), Architectural Design si Interior Design Magazine, resedinta Kiawah Island se poate mandri cu faptul ca este una dintre cele mai elegante case si mai aspectuoase case din lume.

vila 7

vila 8

vila 9

vila 10

vila 11

vila 1

vila 2

vila 3

vila 4

vila 5

vila 6
Construita la doar cativa zeci de metri de oceanul Atlantic, proprietarii resedintei Kiawah Island pot ajunge la apa folosind un ponton de circa 100 de metri, care intra destul de mult in apele linistite, facand astfel din ponton un veritabil spatiu de plaja (intim).

De design-ul interior s-au ocupat cei de la acquelynne P. Lanham Designs, care au lucrat cu atentie chiar si cele mai mici detalii. Casa in sine are 7 dormitoare si 11 bai, dar si o piscina, crama cu instalatie de racire, un garaj cu o capacitate de 5 locuri, toate acestea ocupand peste 1400 de metri.

Ceea ce este mai interesant e chiar cadrul in care se afla aceasta resedinta: la ocean, inconjurata de copaci (de jur imprejur) si de stufaris. Asta nu ii impiedica catusi de putin pe proprietari sa foloseasca masinile de teren sau pe cele sport, intreaga resedinta fiind situata la doar cateva sute de metri de reteaua de autostrazi.

 

Tags : carolina de sudresedintavila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.