close
Bucatarii

Cum sa ai mai mult spatiu in bucatarie

Prin definitie, bucataria e un loc relativ aglomerat, mai ales daca in locuinta respectiva nu exista un loc special pentru luat masa. De ce? Pentru ca in bucatarie intra de obicei o masa cu minim 2-4 scaune, un aragaz, un cuptor, o chiuveta, un banc de gatit si alte dulapuri folosite pentru depozitare.
Astazi o sa va aratam o colectie cu cateva bucatarii, zicem noi, interesante, care o va dea cateva idei despre cum puteti economisi mai mult spatiu in aceasta incapere.

bucatarie

bucatarie 2

bucatarie 3

bucatarie 4

bucatarie 5

bucatarie 6

bucatarie 7

bucatarie 8

bucatarie 9

bucatarie 10

bucatarie 11

bucatarie 12

bucatarie 13

bucatarie 14

bucatarie 15

bucatarie 16

bucatarie 17
In primul rand, trebuie sa intelegeti un lucru: cum bucataria este de multe ori inima locuintei, ea trebuie sa aiba un design placut, cu mentiunea ca acesta poate fi sacrificat in conditiile in care asta ar aduce o functionalitate mai buna/mare.

Chiar si asa, presupunand ca nu aveti cum sa aranjati toate elementele componente intr-un mod elegant, se pot gasi solutii de ordin cromatic pentru ca bucataria sa arate bine. Contrastele alb-albastru sau negru-albastru sunt la moda acum si, dupa cum puteti vedea in pozele de mai sus, ele arata foarte bine.

In al doilea rand, o regula nescrisa spune ca in bucatarie lucrurile trebuie sa fie cat mai simple. Un bol cu mere rosii poate fi un punct focal de atentie intr-un mod mult mai eficient decat o poate face orice alt accesoriu, mai ales daca acesta ar avea doar rol decorativ. Cu alte cuvinte, este de preferat ca accesoriile sa fie undeva intr-un punct in care sa poata fi usor observate, dar numai daca acestea pot fi utilizate. Daca ele nu pot fi utilizate intr-un mod practic, atunci nu au ce sa caute in aceasta incapere.

Ultimul sfat pe care vi-l dam este sa renuntati la dulapuri si sa adoptatii rafturile suspendate cu suport special pentru vase. Arata mult mai bine, sunt mai usoare si nici nu ocupa spatiu, dar pot fi folosite numai pentru farfurii si pahare.

Tags : bucatariespatiu bucatarie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.