close

Este duminica asa ca propunem sa ne relaxam cu o alta locuinta de lux care ne rapeste privirile si visele.  Este o locuinta care devine impunatoare inca de la primul contact vizual. Cu o usa la garaj foarte mare si un balcon la primul etaj, ea isi arata superioritatea in comparative cu celelalte case din imprejurimi.

Este o locuinta construita in stilul anilor 60, spre sfarsit cand incepusera sa se dezvolte decorurile moderniste. Interesant este ca la nivelul superior, in dreptul scarilor peretele exterior este decorat cu un grilaj din fier ca un fel de dantela prin care se permite ventilarea naturala a casei.

Ca orice locuinta de lux ce se respecta isi pastreaza ferestrele destul de mari si comuniunea dintre exterior si interior. Spunem asta pentru ca in spatele casei, in gradina se afla o piscina superba, in jurul careia este si construita o parte din casa. Astfel din unul din dormitoarele de la etaj se poate vedea lumina albastra a piscinei. De altfel culoarea apei este data de sistemul de iluminat montat tocmai pentru a ii da o imagine grandioasa.

locuinta-de-lux-freshhome (1)

locuinta-de-lux-freshhome (2)

locuinta-de-lux-freshhome (11)

locuinta-de-lux-freshhome (10)

locuinta-de-lux-freshhome (9)

locuinta-de-lux-freshhome (8)

locuinta-de-lux-freshhome (7)

locuinta-de-lux-freshhome (6)

locuinta-de-lux-freshhome (4)

locuinta-de-lux-freshhome (5)

locuinta-de-lux-freshhome (3)

Si in acest caz este respectat conceptul de spatiu deschis la nivelul inferior, de comunicare intre sufragerie, zona de luat masa si bucataria. Acestea sunt delimitate printr-un joc elegant al peretilor despartitori. Tot la parter mai exista si o spalatorie, doua dormitoare si o baie comuna.  Sufrageria este legata de exterior, de zona in care se afla piscina prin intermediul usilor din sticla culisate.

Trebuie sa recunoastem ca este o casa extraordinar de mare si de luxoasa. Trecerea de la parter la nivelul superior se face prin intermediul unor scari din lemn cu o balustrada din sticla. Sticla va oferi mereu spatialitate si va crea senzatia de incaperi foarte mari.

La etaj vom putea observa un hol lung din care se ramifica dormitoarele foarte mari si fiecare din ele au baie proprie. Culorile folosite in decorul casei sunt neutre si calde, iar totul aici luceste de la parchet pana la mobila sau obiectele sanitare din baie.

Este o casa eleganta si reuseste sa aiba o combinatie perfecta intre simplitate si extravaganta!

Tags : amenajarecamera de zidesign interiordormitoaredormitorexteriorgradinaideiinspiratie sufragerielocuintamobila bucatariemobila sufragerieMobilierpenthouseresedintaspatii micisufragerievilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.