close

Sa ne gandim putin la acele zile de vara si la serile petrecute alaturi de familie si prieteni. Cele mai reusite sunt in fata unui gratar. Atunci toata lumea se implica pentru a realiza cele mai bune bucate. Daca nu stati la casa cu siguranta aveti prieteni care au o curte generoasa cu un loc special creat pentru gratar sau aveti o casa la bunici sau parinti.

In momentul in care va ganditi sa amenajati un astfel de loc trebuie sa tineti cont de mai multe considerente.

In primul rand trebuie sa fie intr-un spatiu acoperit. Nu trebuie sa fie intr-o incapera inchisa complet, dar ar trebui sa aiba un acoperis generos. Sa va permiteti sa asezati si o masa. Luati in calcul ca natura este destul de capricioasa si o ploaie poate veni oricand. Nu credem ca va doriti sa va fie stricata petrecerea.

In ceea ce priveste gratarul propriu-zis puteti angaja pe cineva sa va construiasca unul de la zero sau sa mergeti in magazinele specializate pe bricolaj si sa cumparati unul gata facut. A doua varianta este mult mai rapida si de foarte multe ori si cea mai putin costisitoare.

modele-gratar-curte-decor-gradina-freshhome (1)

modele-gratar-curte-decor-gradina-freshhome (2)

modele-gratar-curte-decor-gradina-freshhome (3)

modele-gratar-curte-decor-gradina-freshhome (4)

modele-gratar-curte-decor-gradina-freshhome (5)

modele-gratar-curte-decor-gradina-freshhome (6)

b3

In momentul in care alegeti sa amenajati un astfel de loc in curte trebuie sa va ganditi unde aveti spatiu necesar si cat de mare sa fie. Luati in calcul daca il vreti doar pentru families au si pentru serile cu prietenii. Cu cat vor fi mai multe persoane la voi in vizita cu atat mai mult aveti nevoie de o vatra mai mare. Mancarea facuta pe gratar este cea mai gustoasa cand este calda. Si daca va veti achizitiona un gratar mic va trebui sa prajiti carnea sau legumele in mai multe transe si ce ati preparat prima data se va raci.

Foarte important este si materialul din care este confectionat gratarul. Este recomandat sa fie din caramida refractara si pietre naturale. Asa va reusi sa treaca cu bine iernii si temperaturilor scazute. De exemplu daca este confectionat din BCA riscati sa se crape in momentul in care apa ingheata pe el si vara urmatoare v-a trebui sa il refaceti.

Fresh Home decoreaza gradina cu stil alaturi de voi!

Tags : amenajare gradinamodele gratarspatiu gratar curte

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.