close

Din categoria celor mai frumoase locuinte din lume, cu privelisti incredibile va prezentam una din Indonezia. Este o casa pe care ar face pe oricine sa se simta norocos ca o are. Aici aveti sansa sa va bucurati de timp petrecut in aer liber si rasarituri ca in povesti prin intermediul terasei de care dispune.

Daca mai punem privirea cerului senin, cu siguranta va veti relaxa si elibera de tot stresul zilnic. Aceasta este o vila de vacanta ce emana lux, asezata intr-un cadru de vis. Vila are vedere de pe un deal catre mare, inconjurata de verdeata si include o terasa cu piscina chiar deasupra dealului. Ea este construita pe doua nivele: partea de jos este pentru relaxare si petrecere a timpului liber, iar partea de sus este cea care contine dormitoarele. Pe terasa au fost asezate sezlonguri si un set de luat masa confectionat din rachita.  Scaunele sunt acoperite cu perne decorative pentru a nu emana sobritate, ba din contra, ele insufla relaxare si visare.

vila-lux1

vila-lux2

vila-lux3

vila-lux5

vila-lux6

vila-lux7

vila-lux8

vila-lux9

vila-lux10

vila-lux11

vila-lux12

vila-lux13

vila-lux14

vila-lux15

vila-lux16

vila-lux17

vila-lux18

vila-lux19

vila-lux20

vila-lux21

vila-lux22

In interiorul casei veti observa ca totul este amenajat cu mobilier de lux cochet si destul de minimalist pentru a nu aglomera spatiul. S-a mers pe ideea de cat mai mult spatiu liber si util aranjat. Camera de zi si zona de servit masa sunt asezate una in continuarea celeilate si emana veselie. De altfel asa trebuie sa va simtiti cand serviti masa cu familia sau prietenii dragi veniti in vizita. Bucataria este deschisa, nu are propria ei incapere cum se obisnuieste si este mobilata in alb. De asemenea si ea comunica cu cele doua camere mentionate mai devreme.

In momentul in care ajungeti la etaj, in zona dormitorului si a baii veti ramane fascinati. Ambele au geamuri foarte mari din podea pana in tavan. Astfel veti putea vedea doua din cele mai frumoase momente ale zilei: apusul si rasaritul din propriul pat sau in timp ce faceti o baie  calmanta.  Patul este in totalitate din lemn, inclusiv partea de sprijinire ceea ce completeaza mediul natural in care este construita casa. Exista si un dormitor pentru copii amenajat cu paturi supraetajate pentru a economisi din pat. Ca orice vila de lux care se respecta, este prevazuta si cu un dormitor pentru oaspeti in care sunt doua paturi. Toate dormitoarele si baile au vedere catre exterior prin intermediul ferestrelor. De altfel peste tot in casa exista cel putin un perete din sticla pentru comunicarea cu natura. 

O vila de exceptie pe care fiecare din noi si-ar dori-o la un moment dat. Este acel loc in care veti simti ca va veti contopi cu natura, ca ea va iubeste si doar pentru voi creaza cele mai frumoase fenomene.

Tags : amenajarearhitecturabucatariecamera de zicamere copiicasa de vacantadecordecor casadecor interiordecor viladesign interiordesign vliadormitoaredormitorexteriorinspiratie sufragerievila luxvila vacanta

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.