close
Baie

Bai masculine si feminine: o colectie superba pe care trebuie sa o vedeti

Chiar daca e marti seara si multi dintre voi va uitati la Masterchef, suntem convinsi ca o sa va placa articolul acesta. V-am pregatit pentru astazi o colectie usor diferita de poze, cu bai tipice masculine si feminine. Ce face o baie tipic masculina sau feminina? Cu siguranta, nu doar detaliile. Sigur, nu putem detalia toate detaliile intr-un singur articol, insa speram noi ca aceasta colectie va va ajuta sa va dati seama.

baie 18

baie 17

baie 16

baie 15

baie 14

baie 13

baie 12

baie 11

baie 10

baie 9

baie 8

baie 7

baie 6

baie 5

baie 4

baie 3

baie 2

biae 1
Cert e ca, pentru a da un aspect specific feminin sau masculin unei bai, trebuie neaparat sa acordati multa atentie la detalii. De fapt, lipsa atentiei la detalii e principalul motiv pentru care multi dintre cei care aleg sa-si decoreze singuri casa, respectiv baia, dau gres.

In general, 2 aspecte diferentiaza o baie masculina de una feminina: accesoriile si culorile. Stilul feminin implica, de obicei, culori mai vii, mai deschise, accesorii mai multe (si multe-multe produse de cosmetica :D), pe cand stilul masculin presupune culori mai inchise si un aer oarecum mai sobru.
Exceptie de la aceste reguli sunt baile decorate cu influente nobile, cu candelabre si alte accesorii specifice, care nu pot fi asociate niciunuia dintre sexe.

Mai nou, o tendinta care a inceput sa se propage si in Romania ultimilor ani, baile destinate burlacilor convinsi contin si mult lemn (chiar si in jurul cazilor), tratat special pentru a respinge particulele de apa. Lemnul ofera un aer special, care cu greu mai poate fi inlocuit de orice alt material.
Apoi, baile feminine au inceput sa fie decorate cu elemente florale, sau chiar cu flori acolo unde spatiul si luminozitatea o permit. De mentionat ca florile nu sunt intotdeauna obiecte ornamentale bune, mai ales acolo in baile in care sunt deja multe accesorii, insa pentru baile cu elemente florale in care ele sunt folosite ca elemente de contrast sau ca puncte focale, sunt mai mult decat recomandate.

Tags : design baie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.