close

Astazi este luni, asa ca incepem ziua cu un decor indraznet: baia redecorata in nuante de verde. Vom incerca sa iesim putin din tipare si sa va aratam ca indiferent de ce culoare alegeti, puteti crea cea mai frumoasa baie. Verdele este o nuanta care emana prospetime, energie si trezirea la viata a mediului inconjurator. Foarte multe persoane, desi iubesc aceasta culoare, evita sa o foloseasca pentru ca li se pare greu de adaptat unei incaperi. Noi va recomandam sa o folositi pentru ca va aduce un suflu noi baii si o va face mai luminoasa, mai plina de viata.

In zilele noastre veti putea gasi orice accesoriu de baie in verde, inclusiv cada sau toaleta. Iar pentru a parea totul si mai viu si mai animat puteti alege o faianta cu modele florale. Aveti insa grija sa nu exagerati cu acestea pentru ca riscati sa creati un chick. Puteti folosi faianta inflorata fix la ultimul rand, ca o margine superioara.

Verdele este o culoare care va arata foarte bine in combinatie cu obiecte santitare alte sau metalice. De exemplu daca aveti o baie mica, asa cum intalnim in general in aparatamente, va recomandam sa folositi nuantele mai deschise ale acestei culori. Va vor ajuta sa mariti spatiul si sa nu ii creati senzatia de aglomerat. Evident, ca in orice situatie, foarte importante sunt luminile. Pentru baie trebuie sa folositi lumini calde, de o intensitate mai redusa. Este locul in care va eliberati de griji si aveti nevoie de o atmosfera relaxanta.

idei-redecorare-baie-verde (1)

idei-redecorare-baie-verde (2)

idei-redecorare-baie-verde (3)

idei-redecorare-baie-verde (4)

idei-redecorare-baie-verde (5)

idei-redecorare-baie-verde (6)

idei-redecorare-baie-verde (7)

idei-redecorare-baie-verde (8)

idei-redecorare-baie-verde (9)

idei-redecorare-baie-verde (9)

idei-redecorare-baie-verde (10)

Pentru baile mai mari puteti utiliza si verdele crud, asemeni ierbii care creste primavara. Tot in acest caz puteti adauga ca elemente de decor si plante care nu au nevoie de foarte multa lumina naturala. Sa nu uitam totusi ca in general baile nu sunt prevazute cu ferestre. Tocmai de aceea, ne repetam, sistemele de iluminat sunt extrem de importante. Daca aveti totusi fereastra, mai ales cei care locuiesc la casa, cada montata in dreptul acesteia, ii va conferi un farmec aparte. Imaginati-va cum este sa stati intr-o cada cu spuma si sa admirati peisajul imbracat in zapada pe timp de iarna. Este un contrast care va va hrani spiritul.

De asemenea mobilierul de baie ( dulapul pentru prsoape sau cel pentru solutiile de baie) poate fi verde. Dar acesta trebuie neaparat sa fie in aceeasi nuanta cu restul incaperii. Este vorba de acea continuitate pe care trebuie sa o ofere spatiului. Pe langa alb sau metal, nuantele de bej merg foarte bine cu verde. Orice culoare calda care transmite relaxare se potriveste in aest decor. Iar daca achizitionati baterii pentru chiuveta si cada cat mai inovatoare veti completa tabloul unei bai de vis.

Fresh Home redecoreaza indraznet alaturi de voi!

Tags : baie verdecada verdedecordecor baiedecor baie micadesign baiefaianta verdegresie verdeidei decor baie micaidei redecorare baiemobila baiemobila baie micapreturi cadaredecorare baie mica

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.