close

Baia ramane locul in care ne lasam toate grijile cotidiene si ne rasftam intr-o cada cu apa calda si spuma. Ne place sa stam si sa ne gandim la ce am facut si sa ne creeam planurile pentru zilele ce urmeaza. Baia este locul in care suntem doar cu noi insine si ne dorim sa avem un cadru de vis. Pentru a ne ajuta in crearea atmosferei potrivite designerii au reusit sa creeze modele de cazi cat mai variate si mai comode. Daca mai adaugam cateva lumanari parfumate si un pahar cu vin cu siguranta nu vom mai avea nevoie de nimic.

Dupa ce v-ati achizitionat cada perfecta pentru voi trebuie doar sa va mai ganditi la aromele pentru spumantul de baie si lumanari. In functie de cat de mare este baia voastra cu atat mai mult va puteti juca cu dimensiunile si modele pentru cada. In cautarea noastra pentru a va arata cele mai inedite cazi de baie am gasit una care se aseamana foarte mult cu un hamac. Aceasta are marginile prinse in perete, iar partea inferioara pluteste deasupra gresiei. Singura diferenta intre cada si hamac este ca nu va puteti balansa cu ea. Ar fi mai dificil din cauza apei care are o anumite greutate si s-ar dezechilibra foarte usor. In rest senzatia ramane aceeasi. Ce ar putea fi mai frumos decat sa aveti un balansoar in baie, fix in locul de relaxare maxima.

modele-cada-baie-freshhome (1)

modele-cada-baie-freshhome (2)

Restul cazilor vin cu diferite accesorii cum ar fi un raft pentru carti. Cititul este o activitate foarte des intalnita si una din solutiile de evadare pentru multi dintre noi. Si daca aceasta activitate are loc in timp ce stati in apa calda cu spuma cu siguranta veti patrunde mult mai usor in lumea povestilor. In acele momente voi veti fi singurii care contati, va veti simti ca sunteti centrul universului si ca nimeni si nimic nu va poate lua acest sentiment.

In continuare va vom arata cateva modele de cazi care au reusit sa ne fascineze si sa intram intr-o alta dimensiune temporala numai privindu-le:

modele-cada-baie-freshhome (3)

ìbê

modele-cada-baie-freshhome (5)

modele-cada-baie-freshhome (6)

modele-cada-baie-freshhome (8)

modele-cada-baie-freshhome (7)

modele-cada-baie-freshhome (9)

modele-cada-baie-freshhome (10)

modele-cada-baie-freshhome (11)

Tags : amenajare baieamenajare baie micacazi de luxdecorare baie micaidei amenajare baie micamodel cada baiemodele cadamodele cada baiemodele cada ieftinamodele cazi baiepreturi cada