close

Credem ca fiecare din voi a ascultat cel putin o data piesa “My heart must go on” cantata de Celine Dion. Celebra cantareata ne-a incantat de-a lungul timpului cu piesele ei speciale care au reusit sa se muleze pe diferitele stari ale existentei noastre. Astazi vom incerca sa patrundem in intimitatea ei asa cum ea a patruns in a noastra si sa va aratam cateva poze cu casa lui Celine Dion din Florida. Dar cand spunem casa cu siguranta este un cuvant mult prea mic daca stam sa ne gandim la intinderea de 2,3 hectare. Proprietatea este situata chiar langa ocean si detine mai multe sectiuni care se impart astfel: o casa principala si alte cinci pavilioane printre care o casa de oaspeti cu opt dormitoare, un teren de tenis, trei piscine, o terasa cu semineu si Jacuzzi plus multe alte facilitati.

Ne permitem sa afirmam ca este un adevarat resort prevazut cu absolut toate facilitatile unuia: teren de tenis, teren de golf, piscine, sala fitness si zona de SPA. Artista impreuna cu sotul sau si-au creat propria insula in interiorul Insulei Jupiter din Florida. De altfel locatia este una exclusivista fiind cea mai scumpa din toata regiunea. Daca la locuinta lui Leonardo DiCaprio am fost surprinsi de simplitate aici nu mai este cazul. Este exact asa cum ne asteptam. Plina de lux si extravanganta, totul straluceste atat la interior cat si la exterior. Se observa cu ochiul liber, fara sa fii un mare expert in materie de mobila ca aceasta este din cele mai scumpe si ca investitia a fost consistenta.

General views of Celine Dion's home in Florida

General views of Celine Dion's home in Florida

General views of Celine Dion's home in Florida

celion-dion-casa-florida (7)

celion-dion-casa-florida (8)

celion-dion-casa-florida (9)

celion-dion-casa-florida (10)

celion-dion-casa-florida (11)

celion-dion-casa-florida (12)

celion-dion-casa-florida (13)

celion-dion-casa-florida (16)

celion-dion-casa-florida (17)

celion-dion-casa-florida (18)

celion-dion-casa-florida (19)

celion-dion-casa-florida (20)

celion-dion-casa-florida (21)

celion-dion-casa-florida (22)

celion-dion-casa-florida (23)

celion-dion-casa-florida (14)

celion-dion-casa-florida (15)

Acum ca v-am prezentat imaginile si am facut o vizita virtuala prin grandioasa resedinta cu siguranta v-am captat atentia. Mai degrama este un mini parca acvatic pentru ca in jurul piscinelor veti vedea topogane si poduri care le traverseaza deasupra. Ne-a placut foarte mult ca la exterior s-a folosit numai culoarea alba care arata foarte bine cu gazonul verde si apa albastra din piscine. Intreg exteriorul este extrem de elegant si de simplu. Ca un fel de pregatitre pentru momentul in care se patrunde in interiorul luxuriant.

Punctul de atractie cel mai important de la exterior este, in opinia noastra, zona cu canapele si semineu in mijloc situata cumva deasupra piscinei. Acesta este pozitionat la iesirea din casa principala si ofera reteta perfecta pentru o seara reusita alaturi de oameni dragi.

Daca v-a placut vila va anuntam ca o puteti cumpara. Celine Dion a scos-o la vanzare pentru ca i s-a prelungit un contract pe care il are la Las Vegas pana in anul 2019 si nu va mai avea timp sa stea aici. Trebui sa stiti ca pretul de pornire al resedintei este nici mai mult si nici mai putin de 72.5 milioane de dolari. Locuinta se vinde exact asa cum e, cu tot cu mobila. Se vor lua din ea obiectele personale ale artistei si familiei ei.

Fresh Home va rasfata simturile cu cele mai frumoase case de lux si decoruri!

Tags : casa celine dion floridacasa celion dioncase celebritaticeline dionimagina vila celine dionmobila bucatariemobila de luxresedinta de lux celine diontitanictop case celebritati