close

Am gasit o colecție frumoasă pentru living, eclectic condimentata cu elemente de epocă de către proiectantul Timotei Oulton. Emanand creativitate si sofisticare, fiecare dintre cele 20 de interioare de mai jos au fost elaborate în conformitate cu o anumita tema. Dupa cum designerul ne explică, unele dintre ele au fost inspirate din cultura anilor ’50 a Americii.
Dupa ce veți privi fotografiile, veți descoperi un omagiu nostalgic al epocii romantice a călătoriilor de lux pe mare, în diversele obiecte decorative, cum ar fi trunchiurile de epocă, piesele clasice, tapițeria memorabilia de călătorie etc. Interiorul de mai jos este dedicat sportului vechi englezesc, cum ar fi tenisul, rugby-ul și navigația și putem spune că impartasesc clasa și rafinamentul care au definit o dată lumea sportului. Suntem fermecați de matricele de detaliu mari în acest portofoliu de design care este de asemenea remarcabil și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce elemente v-au atras atentia.
Vintage-Room-Design-19 Vintage-Room-Design-17 Vintage-Room-Design-15 Vintage-Room-Design-12 Vintage-Room-Design-9 Vintage-Room-Design-4 Vintage-Room-Design-6 Vintage-Room-Design-8 Vintage-Room-Design-2 sufragerie vintagesursa: freshome.com

Tags : camera de zilivingsugragerievintage

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.