close

Pentru ca americanii ne fascineaza si fiecare din noi isi doreste sa traiasca macar pentru o saptamana visul american, astazi va vom prezenta un penthouse de lux din cartierul new yorkez, Soho. Trebuie sa va spunem ca este de vanzare si pleaca de la pretul de 32 de milioane de dolari. Asa ca daca va doriti si va permiteti puteti participa la licitatie. 🙂

Intre timp vom incerca sa vi-l descriem cat mai bine cu putinta inainte sa va aratam imaginile rapitoare. La decorarea si reamenajarea lui au participat designeri celebri din New York si au reusit sa creeze una din cele mai frumoase resedinte de lux din cartier. Acesta se afla la utlimul etaj al unui bloc ceea ce a permis arhitectilor sa ii creeze si o terasa pe acoperis pe toata suprafata apartamentului. Aici veti putea observa mobilier exclusivist si rafinat, dar si foarte costisitor.

Elementele de design sunt create pentru a curge lin si a face trecerea usoara dintr-o camera in alta.  Camerele sunt foarte inalte si variaza de la una la alta, astfel inaltimea incepe de la 16 metri pana la 22 de metri. Granduozitatea acestora este accentuata de sistemele de iluminat montate in tavan. Livingul este prevazut cu ferestre foarte mari ceea ce ii permite incaperii sa beneficieze de foarte multa lumina naturala in timpul zilei, iar seara sa poata fi admirate luminile orasului.

Penthouseul beneficiaza de 4 dormitoare fiecare cu baia lui proprie, un birou, o sala de cinema, o sala de sport, un centru spa, o bucatarie si un livin plus inca o baie. Ne-a atras atentia semineul din living care aduce putin si din designul rustic si s-a reusit inserarea lui eleganta in tot decorul luxos.
Dar punctul culminant al intregii locuinte ramane terasa care are o suprafata impresionanta si este iluminata prin intermediul spoturilor montate la tot pasul. Nu este o lumina foarte puternica, ba mai degraba una destul de calda si care indeamna la visare si relaxare. Si daca am adus vorba de aceste sentimente si stari, toata suprafata superioara este decorata cu arbori pitici vesnic verzi, portiuni de gazon si chiar o zona cu hamac. Ce sa mai…casa viselor oricaruia dintre noi, locuinta perfecta pentru fiecare persoana care iubeste confortul si luxul.

Dar probabil cuvintele sunt de prisos asa ca va vom lasa sa admirati imaginile care vorbesc de la sine:

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (6)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (5)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (4)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (7)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (3)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (2)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (1)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (13)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (12)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (11)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (10)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (9)

penthouse-lux-skyhouse-freshhome (8)

sursa articol: www.freshome.com

Tags : amenajareamenajare gradinaapartamentcamera de zicamere copiicasa de vacantadecor casadecor interiordesigndesign dormitordesign interiorinspiratie sufragerielocuintamobila sufragerieresedintasufragerievilavila de lux

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.