close
Case & Vile

Igualada N1 – resedinta de lux din Barcelona !

Nu-i asa ca iubiti decorurile si acele resedinte de lux care sa va rasfete toate simturile. Cand ne uitam la televizor la emisiunile specializate tanjim sa avem si noi o astfel de casa. Pentru destul de multe persoane acesta devine un scop in viata. De a munci si a castiga suficient de mult incat sa isi permita o resedinta de lux ca in filme. Despre acest gen de locuinta vom vorbi in articolul de azi.

Arhitectii Jaime Prous & Damian Ribas au proiectat o resedinta privata in cartierul Igualada din Barcelona. Casa a fost numita Igualada N1 si are un design foarte moderna. Structura sa este formata din trei cuburi. Acestea sunt aranjate in asa fel incat s-a reusit amenajarea mai multor curti interioare care se intrepatrund pe alocuri. Curtile sunt destul de minimaliste si in zonele in care se lovesc de zidurile casei, acestea din urma sunt dotate cu ferestre foarte mari. Astfel s-a reusit luminarea naturala a celorlalte spatii interioare. Plus ca, mereu va spunem, lumina dintr-o casa este extraordinar de importanta. Ea poate ajuta pana si cea mai simpla piesa de mobilier sa straluceasca si sa para grandioasa. In plus contribuie la creara iluziei de spatiu mai mare decat este in realitate.

Hai sa privim impreuna imaginile cu resedinta de lux Igualada N1:

resedinta de lux barcelona (2)

resedinta de lux barcelona (1)

resedinta de lux barcelona (10)

resedinta de lux barcelona (9)

resedinta de lux barcelona (8)

resedinta de lux barcelona (7)

resedinta de lux barcelona (6)

resedinta de lux barcelona (5)

resedinta de lux barcelona (4)

resedinta de lux barcelona (3)

Nu-i asa ca arata extraordinar? Aceasta locuinta privata beneficiaza de un mobilier destul de minimalist. Cu riscul de a ne repeta, sustinem in continuare ca acesta emana eleganta si relaxare. Totul este foarte modern. Au putut fi observate piese de mobilier care au un design ce apartine viitorului din filme. Am gasit doua elemente care ne-au incantat in aceasta casa. Primul este reprezentat de peretii din sticla intalniti la fiecare pas. Unii ar spune ca este lipsa de intimitate. Noi spunem ca inseamna spatialitate, iar daca casa apartine unui cuplu este o idee geniala a constructorilor. Iar al doilea elment este reprezentat de patul din dormitor. Ne plac acele pat tip saltea, foarte joase. Dau senzatia de nonconformism, de isire de banal. Este nevoie de un astfel de pat pentru a putea sa ne simtim mai relaxati. Noua ne place cum arata. Plus ca aici este diferentiat de restul camerei printr-un fel de ponton. Si daca ne aducem aminte ca este asezat si in dreptul peretelui din sticla…ce sa mai…imaginea paerfecta.

Pentru persoanele ce indragesc lumina naturala si isi doresc sa profite cat mai mult de ea, aceasta resedinta este modelul perfect pentru locuinta lor. Noi am venit cu ideile, acum asteptam ca voi sa le puneti in practica. 🙂

Tags : resedinta de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.