close

Celebritatea in casa careia vom patrunde astazi este Jennifer Aniston din serialul „Friends”. Acesta este cel care a propulsat-o pe cele mai inlate culmi ale profesiei ei. Din seria de case pe care le are ne vom opri la cea din Beverly Hills si este estimata la pretul de 42 milioane de dolari. Jennifer si-a pobezat casa cu numele de „Ohana” care inseamna familie extinsa. Este o locuinta in aproprierea Pacificului de Sud si reprezinta sanctuarul ei pentru acele momente in care isi doreste sa stea cat mai departe mediul activ in care traieste.

Tocmai pentru a reusi sa isi pastreze intimitatea, aceasta resedinta este construita departe de strada si inconjurata de arbori foarte inalti si desi.
Este o locuinta extravaganta, cu seminee in aer liber ce impanzesc curtea interioara si cu camere foarte spatioase.

Accesul din interiorul casei catre curte se face prin intermediul unor usi culisate ce permit patrunderea cat mai rapida a oaspetilor in lumea verde a naturii.

In curte vom putea observa o piscina foarte mare, o zona de spa cu jacuzzi in aer liber si fantani arteziene. Intreaga atmosfera este intretinuta pe timpul noptii prin intermediul instalatiilor electrice incredibil de frumoase. Nu exista colt al curtii care sa nu fie iluminat, dar intensitatea luminii este mai difuza tocmai pentru a pastra nota intima.

casa-jennifer-aniston-freshhome (7)
casa-jennifer-aniston-freshhome (6)
casa-jennifer-aniston-freshhome (1)
casa-jennifer-aniston-freshhome (2)
casa-jennifer-aniston-freshhome (3)
casa-jennifer-aniston-freshhome (4)
casa-jennifer-aniston-freshhome (5)
casa-jennifer-aniston-freshhome (8)

casa-jennifer-aniston-freshhome (9)
Intreaga suprafata masoara 10.000 de metri patrati, iar casa in sine este prevazuta ca 5 dormitoare cu bai proprii, o camera de familie, doua camere de zi fiecare cu baia ei, 2 bucatarii, o sala de gimnastica, o sala cu echipamente, o camera pentru personalul ce are grija de casa si un garaj ce poate gazdui 3 masini.

Trebuie sa va spunem ca dormitorul principal este mai special pentru ca acesta detine 2 bai – una pentru el si una pentru ea. Una dintre bai este conceputa pe stilul unui spa cu o cada cu specific japonez care se spune ca are efecte de vindecare pentru organism.

Am spus ca resedinta este prevazuta cu doua bucatarii. Una este destinata strict gatirii, iar cealalta este mai mult pentru aranjamente, pentru a pregati  mancarea ce urmeaza sa fie servita pe farfurii.

Este o locuinta de care este imposibil sa nu va indragostiti si care sa nu va faca sa va ganditi la cat de bine este sa traiti macar o zi viata de vedeta!

Tags : amenajare bucatariecasa celebritatifanta arteziana curteidee amenajare piscinaidei amenajare bucatariejennifer anistonreamenajare curte interioarareamenajare gradinaresedinta de luxresedinta jennifer anistonsemineusemineu exteriorsemineu interior

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.