close

Produsele pentru nou-născuți și copii sunt întotdeauna in centrul atentiei atat pentru mame cat și pentru tați mai ales pentru primul lor copil, incepand de la designul dormitorului bebelușului, mobilierul, hainele, lenjeria de pat, pana la jucăriile pentru acesta. Aducerea acasă pentru prima oara a copilului este o experiență foarte frumoasa, interesantă și care genereaza o importanta schimbare.
Cu multe luni inainte se incep pregătirile pentru sosirea copilului si una dintre cele mai importante pregatiri este de a crea o camera pentru el, care se potriveste pentru toate nevoile sale. Planificarea unei camere de copil poate fi distractiva și incitanta, dacă se foloseste imaginația. Culorile peretilor ar trebui sa fie cat mai energice si de asemenea se pot aplica diferite imagini, arta de perete este la ora actuala cea mai populara și mai extinsă in decorul camerei pentru sugari și copii. Puteți alege de la printuri personalizate pe placa de sticlă, pe lemn, printuri inramate sau printuri direct pe perete. Va recomandam utilizarea autocolantelor decorative pentru pereti care să ia mințile copiilor si sa ii duca in aventuri cu flote sau baloane magice, copacei sau vrabiute, dar plaja acestori printuri este mult mai mare. Accesoriile sunt foarte importante pentru a finaliza întreaga imagine pentru mediu copilăresc cum ar fi covoarele, perdelele, lenjeria de pat pentru copii. Aveți posibilitatea in acest articol sa va inspirati si poate chiar sa si regasiti designul perfect al camerei copilului dumneavoastra.
camere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugaricamere sugari

Tags : camere copiicamere sugaridesign camera copilmobila copiipatuturi copii

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.