close
Terase & Gradini

Casute in copaci: proiecte superbe pentru gradina din spate

Chiar daca in Romania moda casutelor in copaci nu a prins foarte mult, in multe locuri din Europa dar nu numai, s-au construit. Practic, s-au construit casute in copaci atat pentru copii, dar si pentru adulti, cu mai toate utilitatile necesare, ba chiar s-a ajuns pana la baruri amenajate la inaltime.

casa in copac 30

casa in copac 29

casa in copac 28

casa in copac 27

casa in copac 26

casa in copac 25

casa in copac 24

casa in copac 23

casa in copac 22

casa in copac 21

casa in copac 20

casa in copac 19

casa in copac 18

casa in copac 17

casa in copac 16

casa in copac 15

casa in copac 14

casa in copac 13

casa in copac 12

casa in copac 11

casa in copac 10

casa in copac 9

casa in copac 8

casa in copac 7

casa in copac 6

casa in copac 5

casa in copac 4

casa in copac 3

casa in copac 2

casa in copac
Paradoxal, pe masura ce posibilitatile tehnologice au inceput sa fie tot mai mari, ideile arhitectilor ai ale desinger-ilor au inceput sa fie din ce in ce mai indraznete. Primele poze demonstreaza exact ceea ce vrem sa zicem: casele astfel construite au inceput sa ofere toate facilitatile necesare, inclusiv dormitoare bine amenajate si chiar si bai. Micul apartament ofera conditii de top si o priveliste minunata pentru cei care vor sa fuga un weekend departe de agitatia orasului.

In principiu, casele construite in copaci, cel putin cele pentru adulti, sunt folosite pe post de loc de observatie a naturii. Modelul cu oglinzi reflectoare ofera posibilitatea observarii unei privelisti total nealterate, intrucat pasarile si animalele din jur nu isi pot da seama prea usor de existenta ei, lasandu-le libertatea celor din casuta de a face poze si filmulete dupa pofta inimii.

Singurul dezavantaj e legat de mobilitatea redusa a lor. Spatiul mic nu este pentru persoanele active, motiv pentru care cei pasionati de natura nu considera un astfel de lacas decat un loc curat de odihna si nimic mai mult.

Tags : casuta din copac

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.