close
Case & VileIdei

Bantry Bay – o vila luxoasa langa Cape Town, in Africa de Sud

Cei da la SAOTA si OKHA au dat lovitura cu casa pe care v-o prezentam astazi. Proiectul se numeste Bantry Bay De Wet 34, se afla langa Cape Town, capitala Africii de Sud, si este situata fix langa ocean. Cu o arhitectura care “musteste” de contemporanism, dar care in acelasi timp ofera tot confortul necesar unei familii, Bantry Bay Wet 34 este cu siguranta un proiect care merita aratat.

bantry bay 14

bantry bay 13

bantry bay 12

bantry bay 11

bantry bay 10

bantry bay 9

bantry bay 8

bantry bay 7

bantry bay 6

bantry bay 5

bantry bay 4

bantry bay 3

bantry bay 2

bantry bay
Cei care ii calca pragul sunt intampinati de o fatada rosiatica si de o curte interioara. Pe interior, cuvantul care descrie cel mai bine aceasta casa e opulenta. Combinatiile moderne de lemn, piatra si sticla, cat si combinatiile de lemn denota un stil prietenos, modern si elegant totusi, fara ca locuinta sa capete un aspect oficial sau sa semene a casa de protocol. Din contra, interioarele sunt foarte prietenoase, iar ferestrele imense, asa cum sunt mai toate vilele de lux din zona, ofera imagini superbe ale oceanului Atlantic.

Structura casei e foarte interesanta: dormitoarele au fost lasate pentru zona de jos, care ofera ceva mai multa intimitate, pe cand spatiile pentru cinat si livingurile au fost concepute pentru etajele superioare. Desi casa nu are literalmente decat un etaj (plus parterul), prin faptul ca e impartita in doua (e separata de gradina interioara mentionata mai sus), se considera ca Bantry Bay WET 34 are de fapt 4 etaje, de unde si exprimarea “etajele superioare”.
In ciuda bogatiei, atat interioare cat si exterioare, casa pare sa se incadreze perfect in pesaij. Culorile respecta perfect mediul inconjurator, mai ales pe inserat, atunci cand vila pare a se contopi practic cu natura, oferindu-i o intimitate si un aer romantic care cu greu pot fi replicate oriunde altundeva.

Tags : vila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.