close

Cand ne gandim sa ne redecoram apartamentul ne dorim sa fie cat mai incapator. Si pentru a putea sa ii oferim aceasta calitate avem nevoie de o mobila minimalista, dar functionala. In ultima perioada designerii au reusit sa creeze si sa adapteze cerintele pietei prin oferirea de solutii practice. Astfel au aparut paturile care pot fi scoase din dulap, mesele care in majoritatea timpului sunt comode de televizor sau electrocasnice ascunse in mobila.

Cea mai buna solutie pentru a obtine efectul final este sa va realizati mobila la comanda. Asa veti reusi sa umpleti cel mai mic spatiu si sa creati o uniformitate. Inainte de toate trebuie sa va ganditi bine la cat de multa aerisire vreti sa ii dati camerei, de ce aveti nevoie sa depozitati si cate dintre obiecte sa ramana la vedere. Totul trebuie planificat foarte bine dinainte pentru a nu intampina surprize pe parcurs.

Pentru a va inspira v-am pregatit o serie de imagini cu solutii inovative:

mobila-la-comanda (1)

mobila-la-comanda (2)

mobila-la-comanda (3)

mobila-la-comanda (4)

mobila-la-comanda (5)

mobila-la-comanda (6)

mobila-la-comanda (7)

mobila-la-comanda (8)

mobila-la-comanda

Imaginile de mai sus se adreseaza in special persoanelor care au fie un apartament de dimensiuni reduse sau o garsoniera. In astfel de momente va doriti sa aveti un spatiu mare pentru a petrece cu prietenii, dar si un pat incapator pentru cand vreti sa mergeti la somn. Ideea de a ascunde salteaua de dormit in sifonier este din ce in ce mai intalnita. A devenit o solutie ideala si pentru camera copiilor. Stim prea bine cu totii ca ei au nevoie sa isi desfasoare jocurile copilariei si sa se poata juca in voie. Prin ascunderea patului va avea foarte mult spatiu si se va bucura lejeritate in miscare.

Pentru adulti mobila trebuie sa contina cat mai multe spatii de depozitare care sa nu ocupe foarte mult spatiu. Va recomanda sa va faceti dulapuri nu foarte late, dar sa fie pe toata inaltimea camerei. Nu trebuie sa irositi nimic, dar nici sa incarcati prea mult incaperea.

Speram ca v-am inspirat si v-am oferit idei practice pentru momentul in care va veti decide sa incepeti sa renovati si sa dotati functional o casa!

Tags : amanajare spatii miciapartamentdecordecor apartamentdesigngarsonieraidei redecoraremobila biroumobila copiimobila dormitormobila ietfinamobila la comandamobila sufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.