close

V-ati fi gandit ca inclusiv rocile vor ajunge sa fie luate in vizorul designerilor pentru a obtine decoruri elegante? Cred ca fiecare din voi, macar atunci cand erati mic, ati colectionat cel putin o data pietre. Va ma amintiti acea perioada cand vedeati o piatra care va parea altfel si o luati cu voi acasa? Sau cand mergeati intr-un loc noi si spuneati: „eu de aici trebuie sa iau o piatra/pietricica sa imi aminteasca ca am fost aici!”? Probabil ati incercat sa le alegeti pe cele mai frumoase, pline de culoare sau mici. In ziua de azi designerii au fost inspirati din acest element al naturii atat de banal si au creat adevarate opere de arta.

 design futurist1

design futurist2

design futurist3

design futurist4

design futurist5

design futurist6

design futurist7

design futurist8

design futurist9

design futurist10

design futurist11

design futurist13

design futurist14

Desi si-au pastrat si clasica functie, acea de element de decor pentru gradina sau pentru florile de pe balcon, pietrele au inceput sa aiba texturi si intrebuintari diferite. Astefel au aparut pernele care imita perfect forma acestora. Diferenta e ca nu sunt rigide si desprinse dintr-o roca, sunt chiar foarte confortabile si moi.

Putem vedea masute din lemn sau covoare din lana care imita perfect o piatra naturala. Cand astfel de elemente sun asezate intr-o camera creaza un punct focal si vizual extraordinar: sunt contemporane, elegante si sofisticate.

Avem paturi sau scaune din puf ale caror design a fost inspirat din natura.  Sa spunem ca sunt acel element surpriza si rural adaugat intr-un cadru urban pentru a il scoate din momotonie. Adauga acel ceva care e cochet si iesit din tipare. Pernele mai mari cu aceasta forma pot tine locul foarte usor unui sezlong pe malul unei piscine sau sa fie asezate in camera copiilor si sa fie refugiul lor cand au obosit de la atata joaca.

Pot fi amplasate in orice loc al casei va doriti, important este sa alegeti bine culoarea si materialul din care sunt fabricate. Trebuie sa se incadreze in decorul camerei si in acelasi timp sa aduca acea nota de inedit sau nonconformism.

Speram ca v-am incantat privirile si v-am trezit intersul pentru a alege si voi astfel de elemente pentru un decor exceptional!

Tags : amenajareapartamentarhitecturaautocolant peretebaiebirouribucatariecameracamera de zicasacasa de vacantadecor cameragradinaideiinspiratie sufragerielivinglocuintamobilamobila cameramobila sufragerieMobilierperetipietre rarepiscinaroci raresufragerievilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.