close

Cand spunem vintage ne ducem mereu cu gandul la ceva vechi, la clasicele targuri cu obiecte specifice. Nu-i asa ca mereu sunteti fascinati de ceea ce vedeti acolo? Observati obiecte cate va amintesc de copilarie si perioada aceea. Mereu aveti o nostalgie cand va ganditi cat praf de timp s-a astenut peste ele. Anticarii mereu va arata mobilierul vintage ca pe o piesa de arta. Numai ei stiu sa il puna in lumina si sa ii arate adevarata sa valoare.

Pentru ca ne plac decorurile unice si care mereu au ceva de spus, dedicam postul de azi acelor piese de mobilier care vor ramane in trend indiferent de trecere vremii. Mobilierul vintage poate fi reconditionat si sa arate ca nou. Aici depinde de voi cat de mult vreti sa ii aratati adevarata varsta. Exista vopseluri si lauri, tapiterii si captuseli pentru fiecare piesa in parte, tocmai pentru a le putea readuce la viata.

Va vom arata in cele ce urmeaza imagini cu camere decorate cu piese de epoca si cu un ar incredtibil de vibrant:

mobila-vintage-retro (1)

mobila-vintage-retro (2)

mobila-vintage-retro (3)

mobila-vintage-retro (4)

mobila-vintage-retro (5)

mobila-vintage-retro (6)

mobila-vintage-retro (7)

mobila-vintage-retro (8)

mobila-vintage-retro (9)

mobila-vintage-retro (10)

mobila-vintage-retro (11)

Nu-i asa ca decorurile de mai sus v-au captat privirile si v-a trezit interesul? Vitangeul poate fi si modern daca sunteti atenti cum combinati accentele noi cu cele vechi.  Sa nu uitam de puterea pe care o are o piesa restauranta. Nu numai ca este inarcat de emotii si amintiri, dar poate arata fabulos si da un plus de energie fiecarei camere. Va recomandam sa mergeti in casa parinteasca, sa alegeti obiectele vechi din zestrea mamei si incepeti sa readuceti la viata si sa treziti din somn acele minunatii. Daca nu aveti rude la tara va indemnam sa mergeti la targurile cu vechituri intalnite la fiecare pas si sa incepeti sa alegeti ceea ce va place. Mergeti pe instinct, pe ceea ce va capteaza privirea din primele secunde. Atunci veti stii ca este piesa de mobilier potrivita pentru voi.

Incercati sa creati o poveste in jurul ei si sa incepeti sa dati farmec, mister si midernism in camera in care o veti aseza. Daca va e teama ca nu veti reusi sa le reconditionati singuri apelati la ajutorul unui specialist. Acestia nu vor gresi in a ii arata adevarat semnificatie si va vor surprinde cu iscusinta lor.

Va lasam sa va ganditi ce camera va doriti sa o redecorati in stil retro si va asteptam cu imagini in cel mai scurt timp!

Tags : amenajarearhitecturaautocolant peretebiroubucatariecamera de zicasadesign dormitordesign interiordormitoaremobila ieftinamobila sufragerieMobilierpatresedinta

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.