close

Vom discuta in continuare despre tendintele in materie de mobila si culorile folosite pentru redecorarea unei case sau camere. Astazi am ales sa discutam despre folosirea portocaliului si a nuantelor sale. Este o culoare care functioneaza deosebit de bine pe o gama foarte variata de spatii: dormitoare, bai, sufragerii, bucatarii si chiar spatii de birouri. Aceasta nuanta stalucitoare ofera o doza de caldura si este foarte primitoare. Tocmai de aceea foarte multi designeri au folosit-o  pentru crearea diferitelor piese de mobilier.

Ea poate fi combinata cu foarte multe culori, dar cele care parca se potrivesc cel mai bine sunt albastru si verde. Au un fel de respingere-atragere superba si ofera o eleganta greu de descris in cuvinte.

Va vom prezenta mai jos modele de camere decorate cu mobilier portocaliu, iar in unele cazuri inclusiv peretii sunt vopsiti cu orange:

mobilier-portocaliu (1)

mobilier-portocaliu (2)

mobilier-portocaliu (3)

mobilier-portocaliu (4)

mobilier-portocaliu (5)

mobilier-portocaliu (6)

mobilier-portocaliu (7)

mobilier-portocaliu (8)

mobilier-portocaliu (9)

mobilier-portocaliu (10)

mobilier-portocaliu (11)

Nu-i asa ca v-au placut canapelele portocalii, de exemplu? Mai ales cele din piele care, pe langa o imagine placuta ochilor, ofera si o doza de lux unei incaperi. Mobilierul portocaliu poate fi extravagant si conservator, modern si contemporan in acelasi timp. Este o culoare ce are capacitatea de a transforma o camera si de a ii da acea pata de viata de care are nevoie. Ganditi-va la apartamentele dintr-un bloc clasic. In general nu sunt foarte spatioase si nu beneficiaza de foarte multa lumina. Ei bine cu un mobilier orange veti reusi sa schimbati atmosfera si sa nu mai fie atat de anosta. Veti crea oaza voastra, refugiul atat de necesar in unele momente.

De asemenea totul merge foarte bine intr-o camera cu pereti albi. Contrastul creat este extraordinar de vizibil, dar si placut in acelasi timp. Daca adaugati anumite accente negre prin decoratiuni sau margini ale mobilierului, de exemplu, cu siguranta veti avea cea mai reusita camera. Sunt culori puternice care mereu vor avea ceva de zis in momentul in care fac parte din decorul unui spatiu.

Nu uitati ca portocaliul are o putere extraordinara in momentul in care va decideti sa renovati camera copiilor. Vor avea un spatiu jucaus si plin de viata care v-a reflecta nivelul de energie al tinerilor.

Plus ca este una din cele mai potrivite culori pentru piese de mobilier lucioase. Arata foarte bine si sunt si eleganate in acelasi timp!

Speram ca v-am inspirat si v-am oferit o doza de curaj pentru a folosi aceste culori in redecorarea casei voastre!

Tags : amenajare apartamentamenajare camera copiicanapeadecor interioridei decoridei mobila copiiidei mobila dormitoridei redecoraremobila apartamentmobila bucatariemobila camera copiimobila dormitormobila ieftinamobila orangemobila portocaliemobila sufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.