close
Apartamente

Cum arata apartamentul ideal pentru un burlac

Ca numarul barbatilor care declara ca prefera viata celibatara in locul celeia de cuplu e in creste, asta nu mai e de mult o noutate. Totusi, nu despre asta voi scrie in cele ce urmeaza, ci mai degraba deste locuinta perfecta pentru un burlac, construita si decorata deja undeva in Italia, mai precis in Turin, de catre cei de la MG2 Architecture.

sufragerie apartament de burlac
Desi nu se poate spune ca decoratiunile interioare seamana prea mult cu stilul clasic italienesc, trebuie sa recunosc ca proiectul este unul extrem de reusit. Nu e tocmai un apartament clasic, ci mai degrama un loft sau un penthouse, insa modul in care cei de la MG2 Architecture au reusit sa combine culorile si piesele de mobilier este de-a dreptul superb.
sufragerie 2
bachelor living
masa de sufragerie
Designerii nu s-au concentrat pe o culoare anume, ci mai mult pe o gama de culori destul de variata, insa compusa doar din culori complementare. Petele de culoare care atrag atentia sunt si ele prezente, in acest caz fiind vorba de canapeaua de langa biblioteca, decoratiunile de pe masa din sufragerie si intregul hol principal.
Contemporary-Italian-Bachelor-Pad-Loft-by-MG2-Architetture-8
Singurele locuri in care nu exista obiecte care sa nu iasa in evidenta sunt spatiul de lucru, bucataria si baia.
spatiu de lucru
baie
bucatarie
Proprietarul a dorit ca aceste spatii sa fie decorate intr-un stil clasic, confortabil, mai mult din ratiuni de productivitate. In fond, sunt destul de multe locuri in care se poate petrece timpul liber, astfel ca singurele locuri in care era/este necesar ca atentia sa nu fie distrasa trebuiau sa fie cat mai libere/aerisite cu putinta.
terasa
Contemporary-Italian-Bachelor-Pad-Loft-by-MG2-Architetture-13
Penthouse-ul de mai sus se gaseste in localitatea Turin, undeva in nordul Italiei. Amenajarea intregului proiect a durat circa 6 luni, iar costul estimativ al proprietatii se situeaza in jurul valorii de 2 milioane de Euro.

[sursa imagini: hiconsumption.com]
Tags : apartamentburlac

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.