close
Apartamente

Uitati de semineele din caramida! In 2013 se poarta semineele suspendate

Ideea de semineu in apartament este una relativ nou aparuta atat in Romania, cat si in industria decoratiunilor interioare din toata lumea. In fond, atunci cand e vorba de seminee, cei mai multi oameni se gandesc la constructii de caramida, masive si solide, cu lemne care ard cu flacari mari. Ei bine, cum semineele clasice nu pot fi instalate intr-un apartament obisnuit, versiunile lor suspendate sunt solutia cea mai eficienta pentru cei care vor sa stea la… lumina flacarilor in propriul apartament.

semineu suspendat exterior
Exista si versiuni pentru exterior, special concepute pentru terase si alte locuri acoperite. Cele mai multe modele au o forma usor industriala, intrucat cei care le-au conceput s-au gandit mai intai la functionalitatea lor si abia mai apoi la modul cum arata. Totusi, datorita structurii metalice, ele se potrivesc interioarelor moderne, in special in camerele decorate in stil minimalist.
semineu suspendat pentru sufragerie
sufragerie semineu suspendat
Daca va faceti griji cu privire la carbunii care ar putea sari din foc, cele mai multe sunt astfel concepute incat sa nu permita acest lucru. Practic, flacarile pe care le vedeti in poze atasate acestui articol sunt mult mai sus fata de lemne, iar forma in sine a semineului este aplatizata, tocmai pentru a nu permite carbunilor si nici macar scanteielor sa paraseasca suprafata semineului.
living room
semineu suspendat cu protectie
Bineinteles, exista si versiuni cu protectie, exact ca modelul din poza de mai sus. Aceste modele sunt protejate de o sticla speciala, care nu se topeste prea usor si pe suprafata careia nu se prinde nici macar fumul. Sigur, versiunea de mai sus e ceva mai scumpar, insa cel mai probabil merita toti banii, mai ales pentru cei care au temeri legate de incendii.
semineu elegant pentru living
living modern cu semineu suspendat
sufragerie cu semineu in mijloc
Semineele suspendate ofera intr-adevar un aer aparte fiecarei camere in care sunt amplasate. Nu e necesar ca ele sa fie obiectul principal din camera, ci ele trebuie privite ca pe un inlocuitor mult mai frumos al clasicelor mijloace de incalzire.

[surse – dsgnworld & homedit.com]
Tags : semineu

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.