close

Singurul hotel din tara noastra si unul dintre cele doua din Europa de Est, incluse intr-un top prestigios al celor mai bune 130 de hoteluri din lume, realizat de Conde Nast Traveler, Carol Parc este situat in apropierea celui mai vechi si mai mare parc din Bucuresti, Parcul Carol. La mica distanta fata de cateva dintre cele mai importante repere ale capitalei, cum ar fi Palatul Parlamentului, spre care hotelul are vedere, sau Calea Victoriei, hotelul Carol Parc este evaluat la standardul de cinci stele, intrunind toate conditiile unui boutique-hotel de lux.

IMG_0255

the-carol-parc-hotel

hotel-carol-parc-bucuresti-bathroom

carol parc hotel restaurant-770

cn_image_1.size.carol-parc-hotel-bucharest-romania-111993-2

carol-parc-hotel-bucuresti

-poze_terasa_monaco_parcul_carol_5991

0-31213-capital0002cph

Arhitectura sa, in stilul secolului al XIX-lea, ne reaminteste ca hotelul a fost, candva, un palat. A fost inaugurat in anul 2007 (ultima renovare in 2012) si apartine cuplului Adrian si Sylvia Schlie Petre, care a investit peste 6,5 milioane de euro pentru a-l transforma in ceea ce este astazi.

Hotelul are 17 camere, amenajate toate in stil propriu, iar printre facilitati se numara baile luxoase, in care va sunt puse la dispozitie cosmetice de lux Bvlagri, aer conditionat, internet Wi-Fi si prin cablu, televizor prin cablu, minibar, seif, dar si birouri spatioase.

In incinta hotelului se afla un restaurant, Poem, cu buatarie internationala, restaurant cu aer frantuzesc, foarte elegant, un Piano Club – loc destinat receptiilor, intalnirilor informale, cocktail-urilor, o biblioteca in care veti gasi carti foarte vechi, un bar, dar si sali de conferinta.

Patronii hotelului pun la dispozitia clientilor servicii de secretariat, traduceri, inchirieri de biciclete si masini, serviciu de babysitting poliglot, curatatorie, dar si magazin cu produse de frumusete. Pretul pentru noapte de cazare porneste de la 80-100 de euro si ajunge pana la 750, in cazul apartamentelor.

Este de mentionat si faptul ca personalul este intotdeauna acolo pentru clientii hotelului, oferindu-le servicii de cea mai buna calitate. Nu veti vedea niciodata o menajera care sa se plimbe cu lenjeria pe holuri. In acest sens, la fiecare etaj exista un tobogan prin care lenjeria si prosoapele ajung direct la spalatorie.

De-a lungul timpului, au calcat pragul hotelului celebritati precum Enrique Iglesias, Beyonce, presedintele rus Vladimir Putin, dar si printul si printesa de Lichtenstein.

Tags : bucurestiCarol Parchotelluxosromania

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.