close

Saptamana aceasta nu prea v-am mai prezentat case luxoase cu vederi rapitoare. Asa ca in aceasta frumoasa zi de duminica va vom delecta cu imagini dintr-o resedinta care sclipeste cu totul!

Locuinta este situata in orasul Peth din Australia. Putem spune ca are acel iz elegant si sofisticat necesar unei case cu o reputatie ca a ei. Este atat de bine gandit totul incat parca nu mai e nevoie de cuvinte; ea vorbeste pentru noi si reuseste sa transmita mai mult decat ar putea o fiinta umana vreodata.

Ne-au placut interioarele calde cu accente contemporane care ii confera acesteia o atitudine puternica, dar si blanda…asa cum un camin ar trebui sa fie mereu.

resedinta-de-lux-idei (3)

resedinta-de-lux-idei (2)

resedinta-de-lux-idei (4)

casa-de-lux (4)

resedinta-de-lux-idei (5)

casa-de-lux (3)

casa-de-lux (2)

casa-de-lux (1)

resedinta-de-lux-idei (6)

resedinta-de-lux-idei (7)

resedinta-de-lux-idei (8)

resedinta-de-lux-idei (9)

resedinta-de-lux-idei (1)

O alta caracteristica a ei este folosirea sticlei estraordinar de mult. Peste tot pe unde se trece prin casa exista cel putin un perete exterior din sticla. Aceste elemente ii permit locuintei sa comunice cat mai bine cu gradina interioara.

Casa este construita pe doua nivele si a fost gandita initial sa ofere spatiu de locuit pentru 2 familii. Astfel fiecare etaj este dotat cu tot ce trebuie: bucatarie, baie, living si dormitoare.

Imaginea din exterior este superba. O gradina centrala decorata minimalist si cu un gazon impecabil. Accesul se face catre interior prin intermediul usilor glisante mari, iar cand acestea sunt deschise se creeaza un open space incredibil. Ce sa mai…astmosfera este perfecta pentru acele seri de vara calde si povesti cu prietenii.

Ne-au placut culorile folosite pentru decorarea interiorului. Acestea sunt calde si primitoare tocmai pentru a accentua atmosfera de camin. Absolut toate camerele sunt foarte spatioase si mobilate minimalist. Astfel se mentine senzatia de mare si nu se aglomereaza nicio incapere.

Este casa la care probabil foarte multi dintre voi viseaza. Daca nu o puteti avea deocamdata, macar speram ca v-am ajutat sa va hraniti spiritul cu imaginile de prezentare.

Tags : amenajareamenajare gradinaarhitecturabaiebiroubucatariecamera de zicasa de vacantadecordecor casadecor interiordesignvilavila de lux

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.