close

Postul de azi se adreseaza persoanelor care se aproprie sa aduca pe lume un copil. Cu siguranta sunteti entuziasmati si cautati sa cumparati din gama de patuturi pe cel mai frumos pentru bebelusul vostru! Vreti sa fie foarte diferit fata de cel in care ati crescut voi si sa ii ofere celui mic un somn linistit ( atat timp cat va reusi sa doarma 🙂 ). Designerii au reusit sa reinventeze clasicul patut si sa il accesorizeze cu stil sau sa ii schimbe complet forma.

Astfel acum veti gasi patuturi in forma de caleasca Cenusaresei, personaje celebre din desene animate sau masinute ( daca este vorba de un baietel). Pe langa aceste forme variate cu care va puteti juca, aceste piese de mobilier au devenit foarte functionale. La ele sunt atasate sertare si dulapuri pentru a avea la indemna toate cele necesare celui mic. Ideea a pornit de a nu il mai lasa pe copil singur pana voi va duceti sa luati scutecele sau alte hainute. Pentru ca atunci cand aveti primul copil tot el este centrul universului vostru, prin intermediul solutiilor din ultima vreme veti avea ocazia sa nu il lasati singur nicio clipa.

Dar in momentul in care mergeti in magazinele specializate sau va hotarati sa va faceti un patut la comanda tineti cont de pernutele de protectie. Indiferent cat de mic este, copilul se va rostogoli sau nu va avea stare si trebuie sa il protezati sa nu se loveasca de lateralele patutului. Dar cel mai important este ca atunci cand plecati la cumparaturi sa alegeti un patut in functie de sexul copilului vostru si sa aveti un buget bine stabilit. Nu va ascundem ca acestea sunt destul de costisitoare si cu cat devin mai inedite, cu un design nastrusnic pretul creste consistent. Dar sunt modele de patuturi la care se dau jos lateralele si, dupa ce micutul nu mai are nevoie de protectie, poate deveni patul lui pentru urmatorii ani. Asta inseamna ca veti face o investitie pentru cel putin 5 ani ( in functie de cat de mult creste cel mic).

In imaginile de inspiratie ce urmeaza veti observa ca aceasta piesa de mobilier s-a transformat intr-o mini camera doar pentru prichindelul vostru:

model-patut-copii (5)

model-patut-copii (14)

model-patut-copii (13)

model-patut-copii (12)

model-patut-copii (11)

model-patut-copii (10)

model-patut-copii (9)

model-patut-copii (8)

model-patut-copii (7)

model-patut-copii (6)

model-patut-copii (4)

model-patut-copii (3)

G

model-patut-copii (1)

model-patut-copii

Tags : mobila camera copiimodel patut baiatmodel patut copiimodel patut fetemodel patut gemenimodele patuturi copii

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.