close
Bucatarii

Bucatarii albe 2017 – 20 de idei usor de implementat!

Tema bucatariilor albe e destul de prezenta pe freshhome.ro, iar asta dintr-un motiv cat se poate de simplu: sunt practice, sunt destul de usor de intretinut si nici nu necesita costuri mari de mentenanta. Pentru ca multi dintre cei care ajung pe acest site cauta nu neaparat idei luxuriante de decoratiuni interioare, ci mai degraba solutii practice si macar decente in termeni financiari.

Pentru astazi v-am pregatit colectia de bucatarii albe 2017, o colectie de bucatarii mai mult sau mai putin luxoase, dar practice, in care se poate pregati un volum de mancare care sa satisfaca cel putin nevoile unei familii obisnuite.

Vreau sa va atrag atentia cu privire la o practica, in pacate, din ce in ce mai des intalnita. Cand va orientati spre scaune moderne, mai ales spre cele cu picior metalic, aveti mare grija ca sub plasticul de la suprafata sa fie o tablie de metal, pentru ca in caz contrar, exista riscul ca piciorul de metal sa strapunga plasticul si sa provoace injurii grave. De regula, in magazinele care aduc produse care sunt prea ieftine gasiti asa ceva, asa ca nu va lasati inselati de preturi, pentru ca va supuneti la riscuri imense.

Personal, recomand sa evitati scaunele de bar, insa daca nu se poate altfel, sunt ok, doar ca vin cu riscurile aferente si nu ofera confortul pe care il ofera scaunele cu spatar, desi e drept, sunt mai usoare, mai ieftine si mai usor de mutat.

 

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.