close
Bucatarii

Bucatarii mici compacte si modulare – concepte pentru casele voastre

Una dintre problemele mult discutate pe freshhome.ro este cea a spatiului mic, despre care am tot postat in nenumarate randuri. Astazi o sa va prezentam una dintre solutiile foarte populare in tarile estice, mai ales in locuri super aglomerate din marile metropole.

Astazi vorbim despre bucatarii mici, compacte si/sau modulare, care efectiv pot fi mutate dupa bunul plac si oricand este nevoie. Ele sunt destul de populare in afara Romaniei, fiind potrivite pentru cei care pornesc la drum si care nu au o locuinta stabila, pentru cei care traiesc in locuinte mici sau campusuri, pur si simplu pentru economia de timp si oportunitatile celelalte pe care le ofera. Pur si simplu e mai ieftin si mai rapid sa iti prepari ceva de mancare decat sa comanzi, mai ales daca comandatul de mancare este un obicei zilnic.

Deci, la rece, aceste bucatarii mici, desi nu ofera tot confortul din lume, acopera nevoile minimale si mai mult decat atat, dar totodata, pot fi rapid mutate, respectiv asamblate si dezasamblate, astfel incat sa poata fi utilizate din nou cu usurinta la nevoie.

Bucatariile modulare ocupa spatiu relativ putin, deci in conditiile unei locuinte mici, care oricum are o functionalitate redusa, e cam cea ce trebuie pentru a nu avea senzatia aceea de supra-aglomerat care apare de obicei in locuintele de mici dimensiuni si in plus prezinta si avantajul de a fi usor de curatat si rapid, lucru care nu se intampla in bucatariile obisnuite.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.