close
Bucatarii

Bucatarii gri – 25 de exemple moderne

Recunosc ca ideea de bucatarii gri aduce un pic a ceva industrial, a cantina, nu? Ei bine, asta nu inseamna ca nu putem folosi cateva dintre ideile de mai jos in bucatariile noastre. De ce gri? Pentru ca sunt minim 50 de nuante de gri pe care le putem aplica in orice incapere si sper ca ati prins referinta, dar la modul serios, pentru ca este o culoare placuta, usor de folosit si de mentinut, plus ca este o culoare care se poate combina aproape cu toate celelalte culori.

In acceptiunea generala, cand ne referim la bucatarii gri, parca deja vizualizam bucatarii in care inoxul este materialul dominant, ori dupa cum vedeti in materialul de mai jos, nu se pune problema de asa ceva, ori cel putin, nu ar trebui sa se puna problema, pentru ca exista o sumedenie de posibilitati.
bucatarii-gri-25

bucatarii-gri-24

bucatarii-gri-23

bucatarii-gri-21

bucatarii-gri-20

bucatarii-gri-19

bucatarii-gri-18

bucatarii-gri-17

bucatarii-gri-16

bucatarii-gri-15

bucatarii-gri-14

bucatarii-gri-13

bucatarii-gri-12

bucatarii-gri-11

bucatarii-gri-10

bucatarii-gri-9

bucatarii-gri-8

bucatarii-gri-7

bucatarii-gri-6

bucatarii-gri-5

bucatarii-gri-4

bucatarii-gri-3

bucatarii-gri-2

bucatarii-gri

Aveti multe optiuni la indemana: fie decorati intreaga bucatarie in culoarea gri, fie asezati aceasta culoare pe un perete, fie creati puncte focale, in functie si de posibilitatile financiare si de spatiul avut la indemana. Personal, consider ca lumina folosita trebuie sa fie calda, tocmai pentru a elimina orice urma de bucatarie de cantina si, preferabil, ar fi bine sa va orientati catre culori mate.

Nu in ultimul rand, puteti combina mai multe de nuante de gri in aceeasi bucatarie, cu mentiunea ca nu ar trebui sa abuzati pentru a nu va obosi ochii, mai ales ca multa lume tinde sa petreaca destul de mult timp in bucatarie.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.