close

Casa voastra si fiecare locsor din ea este important pentru voi si familia voastra. Livingul este acea parte in care veti sta dupa o zi grea si puteti sa intreprindeti o serie de activitati impreuna cu membrii familiei. Veti discuta ce ati facut la servici sau la scoala, in functie de preocuparile fiecaruia. Este imperativ necesar sa fie o incapere confortabila si utila. Astazi va vom arata cateva idei de redecorare a unui living de dimensiuni mici, ca mai toate din apartamentele. Cei mai multi dintre voi cu siguranta stau la bloc si incearca sa isi eficientizeze fiecare spatiu si sa il faca cat mai functional.

Prima noastra recomandare pentru a face spatiul sa para mai mare este sa folosti culori pastelate si sa nu incercati sa acoperiti ferestrele. Lasati-le cat mai mult la vedere pentru a patrunde lumina naturala. Se va face o conexiune cu exteriorul si atunci se va crea senzatia de continuitate dincolo de acei pereti ai apartamentului.

V-am mai spus intr-un articol anterior ca oglinzile sunt cele mare mereu ajuta la marirea spatiului. Asa montati una pe perete, undeva deasupra canapelei sau a unui punct focal al camerei. Daca este montata fata in fata cu fereastra atunci totul cu siguranta va parea mai mare. Se vor reflecta una in alta si isi vor imbina caracteristicile.

redecorare-living-dimensiuni-mici (1)

redecorare-living-dimensiuni-mici (3)

redecorare-living-dimensiuni-mici (2)

redecorare-living-dimensiuni-mici (4)

redecorare-living-dimensiuni-mici (5)

redecorare-living-dimensiuni-mici (6)

redecorare-living-dimensiuni-mici (7)

redecorare-living-dimensiuni-mici (8)

redecorare-living-dimensiuni-mici (9)

redecorare-living-dimensiuni-mici (10)

Un living trebuie sa emane o atmosfera calda si primitoare. Tocmai de aceea v-am spus mai sus sa folositi culori calde. Puteti sa aveti grija si de partea inferioara a camerei achizitionand un covor. Va recomandam sa luati unul din acelea pufoase si sa fie cat mai colorate. Vor fi pata de culoare si energie de care va avea nevoie sufrageria voastra. Pe langa acestea folositi obiecte decorative vesele si aranjate aleatoriu prin incapere. Puteti chiar sa va cumparati o vaza care sa aiba mereu flori proaspete.

In schimb aveti grija sa nu umpleti camera cu foarte multa mobila. Nu trebuie sa aglomerati camera, asa ca este mai bine sa va confectionati mobila la comanda. Va fi mult mai practica si va reusi sa ii dea functionalitate celui mai mic coltisor pe care, in mod normal, nu ati fi putut sa il folositi.

Fresh Home vine cu cele mai bune solutii pentru casa voastra!

Tags : amenajareapartamentcameracamera de zicasadecor casadecor interiordesigndesign interiorideiidei decorinspiratie sufragerielivingmobila ieftinamobila sufrageriesufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.