close

Toti cei care stau la casa stiu foarte bine ca aceasta ofera confort si acea senzatie de libertate de care avem nevoie. Nu trebuie sa va mai faceti griji ca deranjati vecini daca dati muzica mai tare sau va plimbati prin casa la ore tarzii. O casa este visul si speranta de viata a oricarei fiinte umane, este depasirea conditiei si nevoia de a transforma totul in frumos. In primul rand cand va construiti o casa sau o cumparati si trebuie sa o redecorati va ganditi la cum va arata interiorul, daca va fi la fel de grandios ca toate asteptarile voastre. Dar dupa aceea ar trebui sa va ganditi si la exterior, la luminile care o pun in evidenta.

Peisajul exterior este cel care confera trecatorilor sau musafirilor prima impresie. Asa ca trebuie sa fiti foarte atenti cum alegeti luminile. Imaginea finala trebuie sa fie perfecta. Cei mai multi dintre voi alegeti sistemele de iluminat tocmai pentru a face casa sa arate bine. Tocmai de aceea acestea sunt adesea montate pe peretii exterior, ca un fel de reflectoare. Scot in ediventa fatada si o prezinta „publicului larg”. In general fiecare casa are o curte in fata cu alei si loc pentru parcat masina. Aleea de la poarta pana la treptele de la intrare trebuie sa fie cea mai iluminata zona. Acestea va ajuta sa infrumusetati si mai mult peisajul nocturn al locuintei voastre.

sisteme-iluminat-curte-casa (1)

sisteme-iluminat-curte-casa (2)

sisteme-iluminat-curte-casa (3)

sisteme-iluminat-curte-casa (4)

sisteme-iluminat-curte-casa (5)

sisteme-iluminat-curte-casa (6)

sisteme-iluminat-curte-casa (7)

sisteme-iluminat-curte-casa (8)

sisteme-iluminat-curte-casa (9)

O alta caracteristica a luminilor este siguranta casei. Daca puteti vedea tot ceea ce se intampla in fata ei veti putea preveni mai usor eventualele neplaceri. De exemplu hotii de feresc sa jefuiasca casele care sunt foarte bine iluminate, ar putea sa ii vada cineva foarte usor. Va recomandam sa montati un bec sau mai multe, dupa cum doriti, la poarta de la intrare. Daca aveti interfon video va va ajuta sa vedeti cine suna si cui ii permiteti sa patrunda in curte.

Dupa ce ati luat in calcul aceste aspecte tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mergeti in magazinele specializate si sa cautati forme si culori potrivite pentru voi. Pentru intrare si aleea principala trebuie sa cumparati becuri cu lumina deschisa, de jur imprejur puteti folosi orice alta nuanta doriti. Asa cum va spunem de fiecare data, totul trebuie sa arate exact cum vreti voi si sa indeplineasca toate functiile de care aveti nevoie.

Fresh Home viseaza la casa din povesti alaturi de voi!

Tags : decor casa exteriordecor exterioridei decor exteriorlimini exteriorlumini gradinasistem iluminat casasistem iluminat casa exteriorsistem iluminat exteriorsisteme iluminat exterior

2 Comments

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.