close

Daca tot se aproprie cu pasi repezi celebra sarbatoare a Craciunului am zis sa va aratam cel mai impresionant brad impodobit. Si pentru a fi cu totul special acesta este amenajat in Piata Centrala Rockefeller din celebrul oras New York. Ce il face special este ca steaua montata in varf este decorata in intregime cu cristale Swarovski. Este cu siguranta cea mai scumpa decoratiune creata vreodata pentru amenajarea unui spatiu public.

Pentru momentul final autoritatile locale au avut grija sa imbrace imprejurimile cu un numar aproximatic de 45.000 de beculete colorate. Totul trebuia sa fie perfect si aranjat la milimetru pentru aducerea si decorarea gigantului pomului de Craciun.

Si cum va spuneam la inceputul articolul atentia se indreapta asupra ornamentului in forma de stea din varf. Acest ornament gigantic este facut din 25.000 de cristale cu 1.000.000 de fatete si un diamentru de 9,5 metri. Pentru a fi montata in varf a fost nevoie de ajutorul unei macarale si o echipa de muncitori pentru a il pozitiona. In momentul in care s-a efectuat montajul in Piata Rockefeller s-au stransi foarte multi curioasi pentru a vedea grozavia pregatita de autoritatile locale.

Steaua este compusa din sase raze mai mari la exterior si sase raze mai mici centrale. Cristalele au fost montate pe pe sticla, deci nu este un ornament scump, dar si unul foarte pretentios. Pentru a fi pusa in evidenta frumusetea cristalelor Swarovski, steaua a mai fost accesorizata cu 720 becuri cu LED-uri special create pentru a completa gigantul accesoriu.

Acum va lasam sa va delectati privirea cu detaliile acestei bijuterii la dimensiuni mari:

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (1)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (8)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (2)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (3)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (4)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (5)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (6)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (7)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (8)

Swarovski_stea-ornament-pom-craciun-new-york (9)

Tags : cristale Swarovskidecoratiuni braddecoratiuni pom craciunglobuletegloburiidei aranjare pom craciunidei impodobire brad de craciunidei impodobire pom craciuninstalatie electric pom craciunornamente bradornamente pom de craciun