close
Piscine

Piscine transparente – cateva idei superbe!

piscine transparente 23

Mi-am dat seama ca nu am vorbit niciodata despre piscine transparente in clipa in care am dat intamplator peste un articol care trata fix aceasta tema. De-a lungul timpului, forma piscinelor a evoluat mult: de la piscine construite deasupra terenului la piscine alungite si inguste (de lungimea unui bazin olimpic, dar nu neaparat) si mai nou, piscine transparente.

Desi sunt ca oricare alte bazine, in functie de locul in care sunt amplasate, pot oferi o cu totul alta senzatie celor din bazin. Dupa cum vedeti in cateva dintre pozele de mai jos, nu e nevoie neaparat ca ele sa fie amplasate in pamant, ba chiar e crucial ca o parte din ele sa fie la vedere, astfel incat sa poata fi amplasata o sticla rezistenta.
piscine transparente 22

piscine transparente 21

piscine transparente 20

piscine transparente 19

piscine transparente 18

piscine transparente 17

piscine transparente 16

piscine transparente 15

piscine transparente 14

piscine transparente 13

piscine transparente 12

piscine transparente 11

piscine transparente 10

piscine transparente 9

piscine transparente 8

piscine transparente 7

piscine transparente 6

piscine transparente 5

piscine transparente 4

piscine transparente 3

piscine transparente 2

piscine transparente
Pentru cei cu multi bani, pentru care bugetul nu este o problema, astfel de piscine se pot amplasa chiar si in blocuri, poate si in prelungirea exterioara a balcoanelor, astfel ca cei din bazin sa aiba o experienta unica, plina si de senzatii extreme.

Exista si posibilitatea de a amplasa o astfel de piscina deasupra casei, pe acoperis, caz in care sunt 2 avantaje majore: apa serveste pe post de sistem de mentinere a temperaturii, astfel ca nu se cheltuie prea multi bani pe aer conditionat, plus ca se incalzeste si mai repede si ramane mai mult timp calda.

In plus, efectul vizual este unul deosebit, mai ales ca in Romania, arareori se poate vedea asa ceva. Apoi, mai e si un aspect: o casa cu o astfel de piscina iese mai usor in evidenta, e mai usor de tinut minte, deci este mai usor de vandut, lucru care trebuie luat in considerare de cei care investesc in piata imobiliara.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.