close
Bucatarii

Bucatarii galbene – trendul anului 2017

Uitandu-ma peste trendurile prefigurate ale anului 2017, despre care o sa urmeze mai multe articole zilele urmatoare, mi-a sarit in ochi un subiect pe care nu l-am abordat niciodata pe freshhome.ro. Am vazut ca sunt destul de multi oameni care cauta idei de bucatarii galbene, de bucatarii de galben cu maro, astfel ca in cele ce urmeaza o sa vorbim despre primele, fiind mult mai interesante si aflate si pe lista de trenduri ale anului 2017.

Primul lucru pe care trebuie sa-l stabilim e faptul ca, ok, chiar daca vorbim despre o bucatarie in care culoarea dominanta e galbenul, asta nu inseamna ca toate obiectele trebuie sa impartaseasca aceasta nuanta, ba chiar din contra. In colectia de poze cu bucatarii galbene de mai jos am ales 22 de idei pentru voi, iar daca le analizati un pic veti vedea ca:
bucatarii-galbene-22

bucatarii-galbene-21

bucatarii-galbene-20

bucatarii-galbene-19

bucatarii-galbene-18

bucatarii-galbene-17

bucatarii-galbene-16

bucatarii-galbene-15

bucatarii-galbene-14

bucatarii-galbene-13

bucatarii-galbene-12

bucatarii-galbene-11

bucatarii-galbene-10

bucatarii-galbene-9

bucatarii-galbene-8

bucatarii-galbene-7

bucatarii-galbene-6

bucatarii-galbene-5

bucatarii-galbene-4

bucatarii-galbene-3

bucatarii-galbene-2

bucatarii-galbene
1) in functie de nuanta, e suficient ca un singur element de dimensiuni medii sa fie galben, pentru ca el sa fie dominant (in cazul unei nuante asemanatoare cu cea a mustarului), insa cand se foloseste o nuanta mai putin puternia, se poate opta pentru obiecte mai multe care sa impartaseasca aceasta culoare;

2) efectul vizual poate fi accentuat pe cale naturala cu ajutorul lamailor si portocalelor. Camera capata o infatisare mai umana, mai prietenoasa, plus ca astfel mereu o sa aveti fructe la indemana;

3) combinatiile de alb-galben, respectiv negru-galben, merg de minune atat timp cat camera nu e luminata excesiv si nu sunt foarte multe suprafete lucioase. In astfel de cazuri, e recomandat sa optati pentru suprafete mate, intrucat suprafetele lucioase sunt destul de obositoare pentru ochi.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.